Jak dla mnie supermarket. Ma błędy, ale to jednak rasowy thriller. Bejbi Blues jest estetycznie dopracowanym dokumentem, ale nie ma fabuły.
np LVP ?" Po latach obcowania z ćpunami człowiek uczy się jednego: możesz stanąć plecami do faceta, ale nigdy do przyćpanego, szczególnie gdy macha ci przed oczami myśliwskim nożem."
Jeśli oglądałaś "Symetrię" to wiesz o czym mówię i co mam na myśli jak dla mnie film dobry, wczoraj w kinie byłem oglądałem - do co Bejbi Blues nie wiem nie widziałem nie będę się wypowiadał na temat tego filmu. Decyzję sama musisz podjąć ;)
Nie wiem czy nie za póżno ale Bejbi Blues totalna porażka,nigdy nie widziałem ludzi wychodzących z kina przed końcem,a tu proszę,wszyscy moi znajomi z którymi byłem na BB krzywe miny,szybko wskoczyliśmy w samochód,włączyliśmy radio i chcieliśmy jak najprędzej zapomnieć o tym dziele i straconym czasie tej soboty.
Zdecydowanie zgadzam się z dareckim77 - na cokolwiek tylko nie Bejbi blues (to tak chyba dla kolejnych niezdecydowanych, bo miesiąc od pytania minął :D). Supermarketu nie oglądałam, ale mam zamiar, jednakże wypowiadam się, ponieważ szczerze mogę polecić cokolwiek tylko nie BB.
Osobiście byłem na filmie BB i raczej drugi raz się na niego nie wybiorę, wolę już leczenie kanałowe.