5,7 25 tys. ocen
5,7 10 1 24872
5,3 12 krytyków
Supermarket
powrót do forum filmu Supermarket

Mogę iść na jeden z tych filmów, który jest lepszy?

r_rosemarie

Jak dla mnie supermarket. Ma błędy, ale to jednak rasowy thriller. Bejbi Blues jest estetycznie dopracowanym dokumentem, ale nie ma fabuły.

ocenił(a) film na 6
r_rosemarie

Na żaden. Zostań w domu i obejrzyj dobry film na DVD.

ocenił(a) film na 6
MisterGonzo

np LVP ?" Po latach obcowania z ćpunami człowiek uczy się jednego: możesz stanąć plecami do faceta, ale nigdy do przyćpanego, szczególnie gdy macha ci przed oczami myśliwskim nożem."

ocenił(a) film na 6
Dragit17

LVP opłaca się obejrzeć bardziej niż te polskie syfy.

r_rosemarie

Zdecydowanie Supermarket.

ocenił(a) film na 7
r_rosemarie

Jeśli oglądałaś "Symetrię" to wiesz o czym mówię i co mam na myśli jak dla mnie film dobry, wczoraj w kinie byłem oglądałem - do co Bejbi Blues nie wiem nie widziałem nie będę się wypowiadał na temat tego filmu. Decyzję sama musisz podjąć ;)

bling_2

okej, dzięki za odpowiedź

ocenił(a) film na 7
r_rosemarie

Hobbit.

Roy_v_beck

na Hobbita i tak idę, ale w innym terminie :D

użytkownik usunięty
r_rosemarie

Zdecydowanie Supermarket.

ocenił(a) film na 6
r_rosemarie

byłem na obu. zdecydowanie bardziej polecam supermarket.

ocenił(a) film na 5
r_rosemarie

Poczekaj na "Drogówkę".

r_rosemarie

Nie wiem czy nie za póżno ale Bejbi Blues totalna porażka,nigdy nie widziałem ludzi wychodzących z kina przed końcem,a tu proszę,wszyscy moi znajomi z którymi byłem na BB krzywe miny,szybko wskoczyliśmy w samochód,włączyliśmy radio i chcieliśmy jak najprędzej zapomnieć o tym dziele i straconym czasie tej soboty.

ocenił(a) film na 5
darecki77

"drogówka" ;)

darecki77

Zdecydowanie zgadzam się z dareckim77 - na cokolwiek tylko nie Bejbi blues (to tak chyba dla kolejnych niezdecydowanych, bo miesiąc od pytania minął :D). Supermarketu nie oglądałam, ale mam zamiar, jednakże wypowiadam się, ponieważ szczerze mogę polecić cokolwiek tylko nie BB.

ocenił(a) film na 7
GrisLeyla

supermarket i bejbi blues oraz drogówka to bardzo dobre filmy

janfrycz

Osobiście byłem na filmie BB i raczej drugi raz się na niego nie wybiorę, wolę już leczenie kanałowe.

XXXD

dobre! :)