5,7 25 tys. ocen
5,7 10 1 24872
5,3 12 krytyków
Supermarket
powrót do forum filmu Supermarket

No zwiastun całkiem całkiem, zobaczę na pewno, cieszy mnie ,że ostatnio kręci się filmy inne niż komedie romantyczne.

użytkownik usunięty
Dawix

Na prawde podobał się komuś zwiastun? Jak dla mnie był żenujący... Bzdura totalna, plastikowe postacie, koszmarna gra "aktorów". Musieliby mi zapłacić, niech pomyśle, no tak ze 100 euro, żebym to obejrzał...

Oj... dzieciaczek oceniający film po zwiastunie? przykre...bardzo przykre [*]

użytkownik usunięty
milunirafcio

Oceniam trailer który jest bez watpnienia Supergniotem :-) Na podsawie trailare widać , ze to "dzielo" może przebić nawet słynny Kac Warszawa

ocenił(a) film na 8

Każde "dzieło" powinno się oceniać po jego obejrzeniu... skąd mam wiedzieć, że nie lubię raków skoro nigdy ich nie jadłem?

użytkownik usunięty
KtosKcies

Bzdura. Sam nie wierzysz w to co mówisz. Po to sa trailary, żeby sobie darować koszmarki typu Supermarket.

ocenił(a) film na 8

Hm cóż, mi żaden polski film od dawien dawna się nie podobał tak bardzo jak ten "koszmar" więc jak mówią gusta i guściki.

użytkownik usunięty
KtosKcies

"skąd mam wiedzieć, że nie lubię raków skoro nigdy ich nie jadłem?'" No właśnie po to jest trailer. Dostajesz jednego raka do skonsumowania i okazuje się ze nie lubisz, wiec nie musisz jesc całego talerza.

Hmmm powiedzmy, że mamy nową technologie i twoja matka mogła by zobaczyć ten post zanim cię urodziła i myśli a oddam go bo odrazu na czubka wychodzi, tylko dlatego że zobaczyła urywek i cie nawet nie poznala dobrze ;)

użytkownik usunięty
milunirafcio

Powyższy post bardzo zle świadczy o twojej matce, która nie potrafiła Cię wychować, bo wychowała chama i prostaka. :-)

Hmm widzisz... ja dałem przykład, lecz nie obraziłem twojej matki, ty zaś znając tylko mój post ją obrażasz... widzisz? o tym właśnie mówiłem w powyższym przykładzie, wkońcu szkoła się gimnazjaliści wam zaczyna to mniej was na tym necie bedzie ;))

użytkownik usunięty
milunirafcio

Nie zaczynaj zdania od "Hmm widzisz" - widze, ze leniuchujesz na polskim i widze, ze lubisz się przyperdalac o duperele, proponuje idź do matki i pogadaj z nią o tym wychowaniu, Może wyjmie pasa i jeszcze da się cos nadrobić ;-))

widze, że gimbusek nie odpusci... trudno, wiec zrobi to inteligentniejszy

ps sprawdz sobie rozklad jazdy autobusów jak jutro do szkoly pojedziesz bo chyba sie cos moglo pozmieniac od nowego roku.:-)

użytkownik usunięty
milunirafcio

Jeśli chodzi o zmiany na nowy rok, to przebadaj się, cos mi mówi, ze możesz mieć raka mózgu, o którym nawet jeszcze nie wiesz :-)

Nie obrażaj innych kolego! Mimo, że nie nie znam ani ciebie, ani twojego adwersarza nie podoba mi się sposób w jaki dyskredytujesz człowieka, którego przecież nie znasz!

użytkownik usunięty
andszcz

Po pierwsze: kto tu mowi o obrażaniu, gdzie ty się dopatrzyles obrazania? Po drugie: jakiego adwerszarza, jakies dziecko się dorwalo do kompa i wymysla innym od gimbusów (typowe wlasnie dla takich dzieci), po trzecie, w którym miejscu go dyskredytuje, gdzie ty się takich rzeczy dopatrzyles ". Po czwarte, nie lubie durnych niewychowanych szczylow, jak ten pozal się boze "adwersarz", koles niech się zastanowi co wypisuje.

Również jestem w szoku! Uważam, że to jedna z najgorszych koncepcji na film. Szczerze mówiąc, kiedy pierwszy raz to zobaczyłam byłam pewna, że to żart!