5,7 25 tys. ocen
5,7 10 1 24872
5,3 12 krytyków
Supermarket
powrót do forum filmu Supermarket

trochę absurdu

ocenił(a) film na 7

Przedstawiona sytuacja jest trochę absurdalna...jak takie zdarzenie mogło mieć miejsce????(niczym w "Procesie" Kafki, nic nie zrobił ale pójdzie pan z nami) p Michał pada ofiarą sfrustrowanego szefa ochrony, oskarżony o czegoś czego nie zrobił , chciał się na nim odegrać za wszystkie kradzieże jakie miały miejsce w sklepie..upodlony, przetrzymywany wbrew jego woli...gdzie policja, gdzie monitoring,gdzie świadkowie ????? że niby ukradł akumulator....i ciekawe gdzie sobie go schował....do tego wszystkiego opieszała policja i bezradny kierownik sklepu, i szef ochrony niczym Bóg trzymających wszystkich w garści ......słabe to!!!! brakowało mi sceny-tak jak tu nawet przeczytałam że innym też-momentu, co właściwie się stało z tym michałem, pokazane jest jak wychodzi, przez rampe po tym jak Himek go wypuszcza, długo, długo nic i nagle leży gdzieś wciśnięty w dziurę....ogólnie film mi się podobał, ciekawa fabuła, trochę niedociągnięć, momentami niewyraźny głos, ale ok, w mojej ocenie mocna 7/10