walentynki 2013 z tą komedią są extra walentynki 2013 roku premiera komedii swing 14 luty 2013 roku polecam całuski
Po co się ograniczasz, i robisz spacje? Jakcisieniechcestawiacznakowinterpunkcyjnychtospacjamitezsienieprzejmujprzeciezk azdyzrozumieococichodzinochybazejakisglupijestitegoniezrozumie.
Twój post jest najlepszą antyreklamą tego filmu. Wydaje mi się, że jesteś targetem, a w takim razie - z całym szacunkiem - ja nim nie jestem.
Cóż ja też uważam że film był nad wyraz udany. Po wyjściu z kina policzki bolały mnie od bezustannego śmiechu. Ciekawy i nietypowy. Widać było parę błędów i niedociągnięć (w końcu dość nisko budżetowa produkcja), ale jako komedia sprawdza się w 100%
Seler raz jest zjedzony raz nie. Jeden z kapci raz jest na ekranie raz go nie ma. Niestety są błędy że tak powiem operatorskie. Źle ustawione światło. Nie konsekwencja w filmowaniu scen. Raczej nie łączy się ujęć statycznych z ruchowymi w jednej scenie a tu się tak niestety dzieje. Poza tym film przechodził korekcje barwną co może oznaczać chęć "poprawienia" jakości filmu albo też ma służyć "zatuszowaniu" niedoskonałości obrazu. Ja stawiam raczej na to drugie.