PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=846164}
4,0 7,6 tys. ocen
4,0 10 1 7619
2,2 13 krytyków
Swingersi
powrót do forum filmu Swingersi

nieśmieszne, jak cały ten Koterski, następna głupia komedia dla rzeszy ubogich mentalnie ludzi, których bawi pusty temat i słabi aktorzy, jeśli ktoś mi napisze, że po co ten hejt jak jeszcze nie widziałem i oceniam z góry, tak k... oceniam z góry i mam zły humor:)

takie trailery które pokazują na bank " niby najśmieszniejsze momenty " które nie są, utwierdzaja mnie w przekonaniu że nie warto wyjść z chaty do kina na taki chłam.

Pozdrawiam serdecznie kto da łapke w góre za ten komentarz i szuka w filmie tego co ja, czyli jakiś przemyśleń, wzbudzania emocji, skoku adrenaliny itp a, także rozrywki bo owszem komedie lubie i wiem że ciężko dobrą trafić ale w innym wykonaniu i żartem na poziomie, hehe
a kto nie, to proponuje obejrzeć kino ambitniejsze, ciekawsze ( nie musi być z tego roku ), jest tyle dobrych, nieznanych filmów, że podejrzewam, że większość ludzi co wybierze sie na ten gniot, nie widzieli dużo, pięknych, dobrych filmów, tylko pierwszoplanową papke
a ogólnie Koterski jest słaby i Liszowska tyż

stil_filmweb

jak mnie film nie interesuje to go nie komentuje

emilawolska1

masz racje, film mnie nie interesuje, ale akurat widziałem trailer przez przypadek i skomentowałem temat i mnie zainteresował i stwierdziłem do czego prowadzą takie tematy w filmach, wez Emilko taki przykład że np za kilka lat przez takie gówniane tematy w filmach może to być modne i młode pary takie coś będą robić i ciekawe kto będzie to negował a kto będzie za i ludzię będą zadawać sobie pytania skąd sie takie coś wzięło; masz przykład "słoneczka"
i tak już uważam że te pokolenie jest na patologicznym wychowaniu i nie które wartości zanikają, boje sie pomyśleć co będzie pózniej, mam swoje lata i widze co sie dzieje z młodzieżą, chociaż każdy ma swoje prawa i poglądy, dla mnie ten temat jest nie potrzebny, ale wiem żeby przyciągnąć widza to takie filmy sie wymyśla z myślą że to sie sprzeda aby zarobić hajs na widzach bo temat ciekawy i nietypowy ( jak na razie ) , ja tego nie kupuje, a tak z ciekawości, ciekawe czy sie wybierzesz do kina na to, skomentowałem bo miałem taki kaprys, chociaż wiem że nie każdy sie z tym zgodzi co napisałem, prawo wyboru;
Pozdrawiam