PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=846164}
4,0 7,6 tys. ocen
4,0 10 1 7618
2,2 13 krytyków
Swingersi
powrót do forum filmu Swingersi

A wyszedłem dość zadowolony. Fakt, film fabuły nie ma, bywa wręcz absurdalnie durny (gra VR, sceny seksu), a 2 równoległe wątki się nie łączą, ale to pierwszy film na którym ludzie na sali się tak śmiali. I ja też.

Nie rozumiem tylko wciskanego wszędzie na siłę homoseksualizmu. Jeśli chciałbym go oglądać to oglądałbym go świadomie. Skoro jednak go nie oglądam to chyba nie bardzo chcę...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 4
Damiann17

Dopóki lewactwo będzie się szerzyć to tak będzie.
Rozumiem że jesteś jednym z nich i ok nie mam z tym problemu ale nie koniecznie chce na to patrzeć czaisz:)

ocenił(a) film na 2
slobi

Twoj problem. Nikt nie bedzie wstawial ostrzezenia przed seansem ,,uwaga, sceny homoseksualne, bo Ty masz problem z dwoma facetami czy dziewczynami.

ocenił(a) film na 4
Damiann17

No właśnie nie tylko mój problem, masa ludzi to razi i ma już dosyć na to patrzeć bo ile można....

ocenił(a) film na 2
slobi

XD no ale nic nie poradzisz, to normalne i tak jak hetero sa pokazywani w tv tak homo beda pokazywani. Masz milion filmow z hetero, a przeszkadzaja Ci pojedyncze watki takie w paru?

ocenił(a) film na 4
Damiann17

No właśnie to nie jest normalne, chociaż z twojego punktu widzenia pewnie tak:)

ocenił(a) film na 2
slobi

Coz, nic, zadne badania, czy tez samo obcowanie z tymi ludzmie, nie wskazuje na to, ze moze to byc nienormalne.

ocenił(a) film na 4
Damiann17

To jak sobie wyobrażasz normalną rodzinę?
Rodzina to jest mąż, żona i dzieci...
Zresztą to nie miejsce na takie tematy...

ocenił(a) film na 2
slobi

Nikt nie powiedzial, ze kazdy czlowiek na swiecie musi miec dzieci. A homo niezle to reguluja. Inaczej by kazdy sie rozmnazal jak kroliczki. A rodzina to nie tylko mąz i zona. To ma wieksze znaczenie. I racja, to nie miejsce na ten temat, a mi sie nie chce na ten temat pisac. Dobranoc

Larigot

Prawdopodobnie wszyscy sa zainteresowani twoja opinia i opowiesciami kogo i jak bardzo nienawidzisz, prawaczku

ocenił(a) film na 1
Tom_Vron

Tutaj każdy ma prawo wyrazić swoją opinię. Pozdrawiam bardzo serdecznie :)