A wyszedłem dość zadowolony. Fakt, film fabuły nie ma, bywa wręcz absurdalnie durny (gra VR, sceny seksu), a 2 równoległe wątki się nie łączą, ale to pierwszy film na którym ludzie na sali się tak śmiali. I ja też.
Nie rozumiem tylko wciskanego wszędzie na siłę homoseksualizmu. Jeśli chciałbym go oglądać to oglądałbym go świadomie. Skoro jednak go nie oglądam to chyba nie bardzo chcę...
Dopóki lewactwo będzie się szerzyć to tak będzie.
Rozumiem że jesteś jednym z nich i ok nie mam z tym problemu ale nie koniecznie chce na to patrzeć czaisz:)
Twoj problem. Nikt nie bedzie wstawial ostrzezenia przed seansem ,,uwaga, sceny homoseksualne, bo Ty masz problem z dwoma facetami czy dziewczynami.
No właśnie nie tylko mój problem, masa ludzi to razi i ma już dosyć na to patrzeć bo ile można....
XD no ale nic nie poradzisz, to normalne i tak jak hetero sa pokazywani w tv tak homo beda pokazywani. Masz milion filmow z hetero, a przeszkadzaja Ci pojedyncze watki takie w paru?
Coz, nic, zadne badania, czy tez samo obcowanie z tymi ludzmie, nie wskazuje na to, ze moze to byc nienormalne.
To jak sobie wyobrażasz normalną rodzinę?
Rodzina to jest mąż, żona i dzieci...
Zresztą to nie miejsce na takie tematy...
Nikt nie powiedzial, ze kazdy czlowiek na swiecie musi miec dzieci. A homo niezle to reguluja. Inaczej by kazdy sie rozmnazal jak kroliczki. A rodzina to nie tylko mąz i zona. To ma wieksze znaczenie. I racja, to nie miejsce na ten temat, a mi sie nie chce na ten temat pisac. Dobranoc
Prawdopodobnie wszyscy sa zainteresowani twoja opinia i opowiesciami kogo i jak bardzo nienawidzisz, prawaczku