Historia opowiedziana w filmie jest strasznie nudna, przez co film 4/10, a 4 jedynie za zdjęcia.
Można się tego spodziewać po zajawce niestety. Ckliwa, płaczliwa martyrologia zamiast dobrego trzaśnięcia po garach. Ale coś czuję po kościach, że mimo tego, i tak pójdę na premierę!
widząc twoje najwyżej oceniane cieszę się, że film ci się nie spodobał. nuda to subiektywne odczucie i rzeczywiście fan Zielonej Mili, Nietykalnych, Skazanych na Shawshank czy Siedmiu dusz może ją czuć. szkoda tylko, że wolisz płakać za fikcyjnych amerykanów w ckliwych amerykańskich filmidłach, a cierpienie Polaków przesiedlonych do ZSRR cię nudzi.
Fajnie że tak szybko oceniasz ludzi po filmach ale spoko... pogratulować. Wiedz że konto mam niecałe 24h i nie zdążyłek ocenić nawet 10% filmów którym dał bym 10 giazdek. A co do filmu - nudzi mnie bo historia jest nudna, niczym nie zaskakuje, jedynie ostatnie 5s mnie wruszyło ale to chyba za mało... Analizując to co napisałeś każd film pokazujący cieprienie Polskiego Narodu musi być wysoko oceniany i nie może nudzić? hehehehe nie no gratuluje :) pozdro, miłego dnia :)