Sygnał

The Signal
2014
5,9 18 tys. ocen
5,9 10 1 18205
5,8 5 krytyków
Sygnał
powrót do forum filmu Sygnał

Po za tym ten główny bohater był denerwujący bo nawet nie mógł posiedzieć parę miesięcy aż do
wyleczenia tylko od razu by tylko uciekał , zero zaufania do instytucji państwowych .

Co się tyczy końcówki to nie rozumiem czemu amerykanie myślą że wszyscy są jak amerykanie i
robią w koło eksperymenty na małpach żeby wprowadzić jakiś nowy produkt (np krem do nosa) na
rynek .
Naiwne to strasznie czyżby ONIi byli Kapitalistami !?

ocenił(a) film na 7

Oglądałeś ten film do końca? Oni nie byli przetrzymywani przecież przez rząd, a samych obcych, którzy ich uprowadzili w tamtym domku ;)

użytkownik usunięty
stalker52

Tak oglądałem ale nie chciałem spolerować , tak czy siak na początku nie było wiadomo że to obcy a główny bohater by tylko uciekał czyli przez pól filmu mnie irytował bo nie rozumiałem jak można mieć aż taki brak zaufania do rządowych instytucji , przecież miał kontakt z obcymi i może miał jakieś nieznane zarazki groźne dla ludzi , a szczeniak by tylko uciekał i wszystkich pozarażał Egoista jeden i jeszcze z tą panna jak postąpił nieelegancko widać że myśli tyko o sobie i jak tu takiemu dopingować .
No tak , panna mu odpowiadała jak była nieprzytomna albo muł kompletny , w tedy spoko mogę być z tobą , kocham cie , choć ze mną .