Po za tym ten główny bohater był denerwujący bo nawet nie mógł posiedzieć parę miesięcy aż do
wyleczenia tylko od razu by tylko uciekał , zero zaufania do instytucji państwowych .
Co się tyczy końcówki to nie rozumiem czemu amerykanie myślą że wszyscy są jak amerykanie i
robią w koło eksperymenty na małpach żeby wprowadzić jakiś nowy produkt (np krem do nosa) na
rynek .
Naiwne to strasznie czyżby ONIi byli Kapitalistami !?
Oglądałeś ten film do końca? Oni nie byli przetrzymywani przecież przez rząd, a samych obcych, którzy ich uprowadzili w tamtym domku ;)
Tak oglądałem ale nie chciałem spolerować , tak czy siak na początku nie było wiadomo że to obcy a główny bohater by tylko uciekał czyli przez pól filmu mnie irytował bo nie rozumiałem jak można mieć aż taki brak zaufania do rządowych instytucji , przecież miał kontakt z obcymi i może miał jakieś nieznane zarazki groźne dla ludzi , a szczeniak by tylko uciekał i wszystkich pozarażał Egoista jeden i jeszcze z tą panna jak postąpił nieelegancko widać że myśli tyko o sobie i jak tu takiemu dopingować .
No tak , panna mu odpowiadała jak była nieprzytomna albo muł kompletny , w tedy spoko mogę być z tobą , kocham cie , choć ze mną .