w sumie wątpię, żeby zagrał "mały, nic nie znaczący epizodzik", bo prawie każda nastolatka go kocha ;/ i jak tylko zobaczy, że bieber tam gra, od razu poleci do kina i film zarobi kupę kasy.
Myślę, że nie masz racji. Bieber ma równie dużo antyfanów co i fanów. I jego osoba nie zawsze przyciąga ludzi np. CSI miało podobno najniższa oglądalność podczas emitowania odcinków z tym kimś.
Bardzo obiecująca obsada. Do tej pory nie doceniałem Zac`a Efrona, jak pewnie większość z nas, ale myślę, że ma szanse zostać całkiem ciekawym aktorem.. w końcu każdy od czegoś zaczynał, on od znienawidzonego HSM. Może nie zmarnuje swojej szansy jak H. J. Osment, czy M. Culkin, którzy mogliby być dziś perłami młodego pokolenia aktorów, tylko zmobilizuje się i może za 20 lat każdy z nas siądzie przed TV oglądając jakiś film, zobaczy 40-letniego Efrona i pomyśli "a kiedyś grał w tych miernotach dla różowych, dziesięcioletnich lalek".
@patrykDJ2009 dokladnie, masz racje...najlepszy przyklad Leonardo DiCaprio! Zawsze uwazany za ulizanego przereklamowanego mlodzenca a teraz jeden z najwybitniejszych aktorow swojego pokolenia! jak do tej pory Efrona nie cierpie no ale kto wie!
jA nienawidze bieber i nie wiem jak ktos moze go lubic to lansiarz i nic wiecej ma juz wlasna linie lakierow do paznokci niech zostawi filmy on mi tylko zepsuje ten film nie wiem czemu go biora bio watpie zeby umial grac
42 wyrazy w jednym zdaniu. I dodatkowo zero jakielkolwiwek interpunkcji. Ręce opadają jak się czyta wypowiedzi mistrzów języka polskiego.
eeeee... a zapowiadał się taki dobry film.. Na prawdę obsada jest fajna, ja szczególnie chcę zobaczyć jak Lea Michele poradzi sobie w filmie... Ale jak Bieber będzie tu grać to ja nie wiem co to będzie... Jeszcze jeżeli będzie miał jakąś większą rolę to nie zdzierżę...