Sylwester w Nowym Jorku

New Year's Eve
2011
6,3 70 tys. ocen
6,3 10 1 70072
4,3 13 krytyków
Sylwester w Nowym Jorku
powrót do forum filmu Sylwester w Nowym Jorku

Po tragicznych "Walentynkach" nie sądziłam że coś jeszcze zmusi mnie do obejrzenia tego typu filmu, ale dla Lea'i musiałam zobaczyć. Ona jest MAGICZNA! Kocham jej głos. Jak dla mnie nie musiałaby nic robić oprócz śpiewania a ja i tak byłabym wniebowzięta.
Reszta nie ważna i tak oglądałam to tylko dla niej :D

ocenił(a) film na 7
katniss_

Aż musiałam skomentować, bo z tej samej pobudki wybieram się do kina : D Tylko i wyłącznie dla Lei. Gorgeous girl : )

katniss_

Skąd te zachwyty? Co za Lea? ;>

AliceTrojan

Lea Michele to broadwayowska aktorka znana ostatnio z serialu Glee, a Sylwester to jej pierwszy film. Gra laskę uwięzioną w windzie w Ashtonem Kutcherem.

Enid_an_Gleanna

Mhm... Dzięki za wyjaśnienie. Dobrze wiedzieć.

ocenił(a) film na 3
katniss_

Akurat Lea wypadla chyba jeszcze gorzej niz John Bon Jovi....Spiewa pieknie, ale aktorka z niej mizerna....

ayona84

* Jon Bon Jovi, a jeśli już John to Bongiovi.

ocenił(a) film na 6
ayona84

Oj, w "Spring Awakening" była świetna( zarówno pod względem aktorskim jak i hmm wokalnym). W "Glee" również wymiata. I tez planuje iść na to do kina wyłącznie dla niej;D

ocenił(a) film na 3
Bisexidryna

też zastanawiam się nad pójściem do kina na to, ale na forum przeważają negatywne opinie tego filmu i nie wiem czy warto marnowac na niego czas...może poczekam aż film znajdzie sie w internecie...
W Przebudzeniu Wiosny i Glee jest mega, zgadzam się w 100%! : )

ocenił(a) film na 5
ayona84

To chyba kwestia typu filmu, w Glee Lea gra wspaniale. ;)

ocenił(a) film na 7
katniss_

dokładnie LEA ! LEA ! *_* ^_^ jest przecudowna a głos ma boski! uwielbiam ją ! (tak jak cała ekipa Glee..)

ocenił(a) film na 4
meredith21

ogolnie to w filmie, dla mnie, bylo za duzo postaci, i jesli mialabym kogos wywalic to bylaby ona i kutcher, ich watek byl najnudniejszy