Po tragicznych "Walentynkach" nie sądziłam że coś jeszcze zmusi mnie do obejrzenia tego typu filmu, ale dla Lea'i musiałam zobaczyć. Ona jest MAGICZNA! Kocham jej głos. Jak dla mnie nie musiałaby nic robić oprócz śpiewania a ja i tak byłabym wniebowzięta.
Reszta nie ważna i tak oglądałam to tylko dla niej :D
Aż musiałam skomentować, bo z tej samej pobudki wybieram się do kina : D Tylko i wyłącznie dla Lei. Gorgeous girl : )
Lea Michele to broadwayowska aktorka znana ostatnio z serialu Glee, a Sylwester to jej pierwszy film. Gra laskę uwięzioną w windzie w Ashtonem Kutcherem.
Akurat Lea wypadla chyba jeszcze gorzej niz John Bon Jovi....Spiewa pieknie, ale aktorka z niej mizerna....
Oj, w "Spring Awakening" była świetna( zarówno pod względem aktorskim jak i hmm wokalnym). W "Glee" również wymiata. I tez planuje iść na to do kina wyłącznie dla niej;D
też zastanawiam się nad pójściem do kina na to, ale na forum przeważają negatywne opinie tego filmu i nie wiem czy warto marnowac na niego czas...może poczekam aż film znajdzie sie w internecie...
W Przebudzeniu Wiosny i Glee jest mega, zgadzam się w 100%! : )
dokładnie LEA ! LEA ! *_* ^_^ jest przecudowna a głos ma boski! uwielbiam ją ! (tak jak cała ekipa Glee..)