PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=825}

Szósty zmysł

The Sixth Sense
1999
7,8 635 tys. ocen
7,8 10 1 635285
7,5 53 krytyków
Szósty zmysł
powrót do forum filmu Szósty zmysł

Słabiutka produkcja. Bajka jak sto bandytów ! Nie polecam!

Warszawiak82

po tym co napisałeś zajrzałam na twoją strone i zobaczyłem jakim filmom dałes ocene 10 ... widzisz , żal mi ciebie, ale nie martw sie, to nei twoja wina, niektórzy tak po prostu mają

Warszawiak82

Cóż gusta są różne,ale nie zgodzę się z Tobą,że jest to słaba produkcja...To nie tylko moja opinia-widać to po ilości sprzedanych płyt dvd,video,blietów w kinie,nagrodach i ogółem całego zysku z filmu ;-)Ja tam swoje wiem i już,zgadzam się z opinią poprzednika xD

ocenił(a) film na 8
Warszawiak82

Ten film zmusza widzów do logicznego myślenia, co w twoim przypadku napewno rzadko się zdarza oglądając filmy tego typu...

żal...

ocenił(a) film na 10
Warszawiak82

może poprostu nie rozumiesz tego filmu... Słabiutki?? moim zdaniem najlepsza rola dziecięca...

Karo_91

teraz to ty przesadziałaś, nie zapominajmy o damianie z omena czy o dannym z lśnienia

ocenił(a) film na 10
Leon_B_Fink

to jest tylko moje zdanie... ale masz racje - ten chłopczyk w pmenie też grał spoko

ocenił(a) film na 8
Warszawiak82

Kompletnie się z tobą nie zgodzę, saw4. Film ma naprawdę niezwykły klimat, zmusza do myślenia i zasługuje na uznanie =P

Warszawiak82

SAW 4 na kazdym forum proboje robic prowokacje , ale słabe argumenty podaje.

Warszawiak82

Wiesz, są filmy w których nie patrzy się na dupę bohaterki(/ra) ale na fabułę i klimat. Niech zgadnę - lałeś w gacie przy takich "hitach" jak "Piła"? A nie sprzedaje się dobrze - przez takich ludzi jak ty :P. Mi film
się bardzo podobał zwłaszcza z zaskakującą końcówką. Był tutaj czas na strach, odpoczynek od strachu i znowu strach ;) no i wzruszenie.

ocenił(a) film na 9
Warszawiak82

Tak, słabiutka produkcja, Bruce Willis nie potrafi grac, a reżyser niech idzie sprzedawac w warzywniaku... Film nie moze konkurowac z takimi arcydzielami jak np: Piła albo Piraci z Karaibów <ironia>
Jak czytam takie posty to robi mi sie smutno, czy w filmach liczy sie już tylko akcja, litry krwi? Za pare lat dzieci będą uczyły sie w szkole, że kiedys istniało takie coś jak fabuła w filmach...