po tym co napisałeś zajrzałam na twoją strone i zobaczyłem jakim filmom dałes ocene 10 ... widzisz , żal mi ciebie, ale nie martw sie, to nei twoja wina, niektórzy tak po prostu mają
Cóż gusta są różne,ale nie zgodzę się z Tobą,że jest to słaba produkcja...To nie tylko moja opinia-widać to po ilości sprzedanych płyt dvd,video,blietów w kinie,nagrodach i ogółem całego zysku z filmu ;-)Ja tam swoje wiem i już,zgadzam się z opinią poprzednika xD
Ten film zmusza widzów do logicznego myślenia, co w twoim przypadku napewno rzadko się zdarza oglądając filmy tego typu...
żal...
może poprostu nie rozumiesz tego filmu... Słabiutki?? moim zdaniem najlepsza rola dziecięca...
to jest tylko moje zdanie... ale masz racje - ten chłopczyk w pmenie też grał spoko
Kompletnie się z tobą nie zgodzę, saw4. Film ma naprawdę niezwykły klimat, zmusza do myślenia i zasługuje na uznanie =P
Wiesz, są filmy w których nie patrzy się na dupę bohaterki(/ra) ale na fabułę i klimat. Niech zgadnę - lałeś w gacie przy takich "hitach" jak "Piła"? A nie sprzedaje się dobrze - przez takich ludzi jak ty :P. Mi film
się bardzo podobał zwłaszcza z zaskakującą końcówką. Był tutaj czas na strach, odpoczynek od strachu i znowu strach ;) no i wzruszenie.
Tak, słabiutka produkcja, Bruce Willis nie potrafi grac, a reżyser niech idzie sprzedawac w warzywniaku... Film nie moze konkurowac z takimi arcydzielami jak np: Piła albo Piraci z Karaibów <ironia>
Jak czytam takie posty to robi mi sie smutno, czy w filmach liczy sie już tylko akcja, litry krwi? Za pare lat dzieci będą uczyły sie w szkole, że kiedys istniało takie coś jak fabuła w filmach...