Każdy kto oglądał film wie, że na końcu wyjaśnia się pewna bardzo ważna sprawa. Ja jednak zrozumiałam to dopiero, kiedy trzeci raz obejrzałam ten film w totalnym skupieniu. I teraz jak tak patrzę, to rzeczywiście było kilka scen, które o tym świadczyły. Poprostu trzeba dokładnie pomyśleć. Film oceniam na bardzo dobry, ponieważ nie ma w nim jakichś zombie, czy zmasakrowanych ludzi wychodzących spd łóżka lub ze studni :), ale itak jest dla mnie dość straszny. Nie straszy okropnymi, zmasakrowanymi twarzami, tylko tym, o czym opowiada. POzdrawiam i zachęcam wszystkich do obejrzenia.
hahahah miałem to samo. Pomimo że koniec filmu był tak prosty i rzeczywisty to zczaiłem dopiero za którymś razem xDDD
Uwaga spoilery
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Sama też nie domyśliłam się zakończenia, choć na początku wydało mi się dziwne, że doktorowi nic się nie stało. Jednak uznałam to za cudowne wyleczenie i nie zaprzątałam sobie tym później głowy. Ale macie rację, naprawdę dużo scen mogło nas naprowadzić na prawdę.
Bardzo dobry film! najlepsze ze jest bardzo nieprzewidywalny,kazda nastpna scena wogole nie przyszła by mi do głowy:P..uwielbiam takie filmy,bo nie sa nudne;d.
Film świetny ,a zakończenie zaskakuje :) Tak samo było w Innych gdzie bohaterka nie była świadoma tego ,że jest duchem tak jak ten doktorek :)
Ja się ciut spóźniłem i początku nie oglądałem - to mnie uratowało przed domyśleniem się zakończenia...
I Super, że tak się stało.