Przepraszam ale po prostu ten reżyser i każdy jego film jest tak nudny, że normalnie żygać się chce!Niezniszczalny to było dno totalne, a Szósty zmysł był jego zapowiedzią!Potem zresztą potwierdziły to Znaki i Osada! Jak dla mnie to najgorszy film z jakim miałem do czynienia!
Radzę obu Panom jak najszybciej się wylogować.Ckociaż o gustach się nie dyskutuje.
No tak jak Twój ulubionych film to prawdziwy najgorszy film, tyle że polski - gulczas a jak myślisz? to nie dziwie się tymi bzdurami które tu wypisujesz. Szósty zmysł to rewelacyjny film, ma świetny klimat no i zaskakujące zakończenie jak dla mnie bomba, a to że reżyser póżniej już się nie popisał, ja go cenie chociaż za ten jeden film. Zresztą co ja tu będe pisał oglądaj se gulczasa a na temat prawdziwych filmów się niewypowiadaj.
Nie wiem co ty z tym gulczasem wymysliłeś, ale mógłbyś usunąć ze swojego bloga tą oferte matrymonialną dla gejów.
Ale mi dosrałeś - a dlaczego mam to usunąć? Jesteś zainteresowany? Jak tak to niestety informuje że to żadna oferta matrymonialna, a na pewno nie dla ciebie geju. A że usunełeś tego gulczasa ze swoich filmów ulubionych to znaczy że jesteś jeszcze do tego wszystkiego tchórzem! A wracając do tematu jak zgadzasz się że Szósty zmysł jest najgorszym filmem jaki widziałeś to to że usunełeś gulczasa ze swoich ulubionych nic nie da - wniosek może być tylko jeden - nie masz pojęcia o kinie a co za tym idzie nie masz nawet żadnego argumentu na to że ten film jest chociaż cienki, nie mówiąc już o najgorszym.
"Gulczas..." hehe dobre:) ty słuchaj, skoro ty ogladasz gulczasa to nic dziwnego, ze dla ciebie "6 zmysł" jedt "najgorszy", a wiesz dlaczego? bo ty go najzwyczajniej nie rozumiesz:)
to tak na przyszłość - jak nie zrozumiesz jeszcze jakiegoś filmu, to po prostu nie wypowiadaj się, bo tylko się zbłaźnisz...
to był chyba jakiś magazyn dvd, naprawde nie zwrociłem uwagi jaki
jak bardzo chcesz to moge sprawdzic jak nie zapomne
Dzięki wielkie:) Ale już wiem - podobno dołączony jest do "Kina konosera".
Pozdrawiam
Uwierzyłbym Ci na słowo, gdybyś dopisał jeszcze, że pochodzisz z biednej rodziny, nie masz w domu telewizora, a "Szósty zmysł" obejrzałeś przypadkiem u znajomych i był to w sumie 5 film, który obejrzałeś w życiu (a poprzednie 4 były arcydziełami światowej kinematografii).
Jak dla mnie rezyser i jego filmy sa super. Zawsze uda mu sie mnie zaskoczyc, zaciekawic, zaczarowac. nie wiem co chcecie, 6 zmysl byl super, Znaki moze takie troche monotonne ale tez napiecie bylo, a Osade chetnie ogladam jka ktos wlacza. Tylko zeby zrozumiec madry film najpierw trzeba miec cos w glowie.