PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=825}

Szósty zmysł

The Sixth Sense
1999
7,8 635 tys. ocen
7,8 10 1 635291
7,5 53 krytyków
Szósty zmysł
powrót do forum filmu Szósty zmysł

Przepraszam ale po prostu ten reżyser i każdy jego film jest tak nudny, że normalnie żygać się chce!Niezniszczalny to było dno totalne, a Szósty zmysł był jego zapowiedzią!Potem zresztą potwierdziły to Znaki i Osada! Jak dla mnie to najgorszy film z jakim miałem do czynienia!

rafin2003

Fakt. Znaki i Osada dobitnie to potwierdziły.

ocenił(a) film na 10
Olaf

Radzę obu Panom jak najszybciej się wylogować.Ckociaż o gustach się nie dyskutuje.

JoaquinQ_

Radze Ci jak najszybciej zostawić klawiature w spokoju.

ocenił(a) film na 9
Olaf

No tak jak Twój ulubionych film to prawdziwy najgorszy film, tyle że polski - gulczas a jak myślisz? to nie dziwie się tymi bzdurami które tu wypisujesz. Szósty zmysł to rewelacyjny film, ma świetny klimat no i zaskakujące zakończenie jak dla mnie bomba, a to że reżyser póżniej już się nie popisał, ja go cenie chociaż za ten jeden film. Zresztą co ja tu będe pisał oglądaj se gulczasa a na temat prawdziwych filmów się niewypowiadaj.

GIT

Nie wiem co ty z tym gulczasem wymysliłeś, ale mógłbyś usunąć ze swojego bloga tą oferte matrymonialną dla gejów.

ocenił(a) film na 9
Olaf

Ale mi dosrałeś - a dlaczego mam to usunąć? Jesteś zainteresowany? Jak tak to niestety informuje że to żadna oferta matrymonialna, a na pewno nie dla ciebie geju. A że usunełeś tego gulczasa ze swoich filmów ulubionych to znaczy że jesteś jeszcze do tego wszystkiego tchórzem! A wracając do tematu jak zgadzasz się że Szósty zmysł jest najgorszym filmem jaki widziałeś to to że usunełeś gulczasa ze swoich ulubionych nic nie da - wniosek może być tylko jeden - nie masz pojęcia o kinie a co za tym idzie nie masz nawet żadnego argumentu na to że ten film jest chociaż cienki, nie mówiąc już o najgorszym.

GIT

"Gulczas..." hehe dobre:) ty słuchaj, skoro ty ogladasz gulczasa to nic dziwnego, ze dla ciebie "6 zmysł" jedt "najgorszy", a wiesz dlaczego? bo ty go najzwyczajniej nie rozumiesz:)

to tak na przyszłość - jak nie zrozumiesz jeszcze jakiegoś filmu, to po prostu nie wypowiadaj się, bo tylko się zbłaźnisz...

użytkownik usunięty
freedom_n

rafin-błazen koniec kropka.nie ma tu nad czym dyskutować

ocenił(a) film na 8

Dobry czy nie widziałem go ostatnio w kiosku na dvd :) ale jakoś nie kupiłem :)

ocenił(a) film na 9
mroczny

^Jest dołączony do jakiejś gazety? Do jakiej?

ocenił(a) film na 8
wre

to był chyba jakiś magazyn dvd, naprawde nie zwrociłem uwagi jaki
jak bardzo chcesz to moge sprawdzic jak nie zapomne

ocenił(a) film na 9
mroczny

Dzięki wielkie:) Ale już wiem - podobno dołączony jest do "Kina konosera".
Pozdrawiam

rafin2003

Znaki, Osada, Szósty zmysł to najgorsze horrory jakie oglądałem.

ocenił(a) film na 9
rafin2003

Uwierzyłbym Ci na słowo, gdybyś dopisał jeszcze, że pochodzisz z biednej rodziny, nie masz w domu telewizora, a "Szósty zmysł" obejrzałeś przypadkiem u znajomych i był to w sumie 5 film, który obejrzałeś w życiu (a poprzednie 4 były arcydziełami światowej kinematografii).

rafin2003

Jak dla mnie rezyser i jego filmy sa super. Zawsze uda mu sie mnie zaskoczyc, zaciekawic, zaczarowac. nie wiem co chcecie, 6 zmysl byl super, Znaki moze takie troche monotonne ale tez napiecie bylo, a Osade chetnie ogladam jka ktos wlacza. Tylko zeby zrozumiec madry film najpierw trzeba miec cos w glowie.