PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=825}

Szósty zmysł

The Sixth Sense
1999
7,8 635 tys. ocen
7,8 10 1 635285
7,5 53 krytyków
Szósty zmysł
powrót do forum filmu Szósty zmysł

Film naprawdę bardzo dobry. Dla mnie Willis zagrał tam świetnie i nie przypominam sobie filmu żeby zagrał tak dobrze jak w tym

ocenił(a) film na 8
Kumas576

zgodzę całkowicie się z Tobą nie przepadam zbytnio za tym aktorem po prostu mnie denerwuje ale wielce się zdziwiłam gdy zobaczyłam jak świetnie zagrał w tym filmie ;-) w zasadzie w aramagedon nie zagrał najgorzej ale jednak to nie to samo co w 6 zmysł szkoda że tylko w tym filmie mi sie podobał...

Kumas576

a 12 Małp i Pulp Fiction widzieliście?

Leon_B_Fink

Całkowicie się zgadzam, Willis w spokojniejszych rolach rozwija skrzydła. Co nie znaczy, że w PF, czy Szklanej Pułapce był zły, ot wyższe stany średnie. Aż dziw, że nie ma na swoim koncie oskara.

ocenił(a) film na 10
novar

Tylko Złote Maliny nie wiadomo dlacsego ;/ tutaj naprawdę sobie nieźle poradził, no może oprócz sceny, w której był pijany. Trochę za mało pijaństwa włozył moim zdaniem :). Ale poza tym - pierwsza klasa.

captain_cassidy1912

12 małp ani PF nie widziałam, za to Szósty zmysł wprost kocham!!! Zgadzam sie za wami, świetnie zagrał w tej roli.. podobnie zreszta jak Haley Osment... Role niemal na miare oscara!

ocenił(a) film na 8
Dolly_2

Dobry, naprawdę dobry film. Klimatyczny, z sensem i zakończeniem. Jednak nie poraził mnie niczym, dałem 7/10.

ocenił(a) film na 9
novar

a oglądaliście "Jak ugryźć 10 milionów" - lekki filmik, w którym Willis parodiuje siebie samego, czyli robi sobie jaja z roli ekranowego twardziela?