Szalone serce

Crazy Heart
2009
7,1 16 tys. ocen
7,1 10 1 16027
6,4 15 krytyków
Szalone serce
powrót do forum filmu Szalone serce

Przez cały film nie mogłam pozbyć się uczucia deja vu - zamiast ringu scena,zamiast striptizerki dziennikarka,zamiast piwa whisky.Patrzenie na zegarek przerywane było rewelacyjnymi utworami,które pozwoliły obejrzeć film do końca.Polecam.

ocenił(a) film na 7
Budziol

Zgadzam się, film bardzo podobny do "Wrestlera", a co za tym idzie strasznie ludzki, mało cukierkowy i przyjemnie się go oglądało, momentami trochę monotonny, ale mimo wszystko dobry!:) 7/10

Budziol

Choć filmu jeszcze nie widziałem, to po kilku zdaniach zapowiedzi od razu pomyślałem że będzie to coś podobnego do "Wrestler'a"

ocenił(a) film na 6
Budziol

Podobny, ale moim zdaniem lepszy. Przede wszystkim kreacja pierwszoplanowa, po drugie końcówka tego filmu, choć to twór komercyjny jest dość wzruszająca. 6/10 bo niektóre wątki niby były, ale tak jakby ich nie było(syn Bad'a, Colin Farrel)

kosa480

Lepszy to na pewno był. Może dlatego, że tonacja była nieco przyjaźniejsza dla widza. A może dlatego, iż wg mnie Zapaśnik był jakby przereklamowany - dobra była kreacja aktorska. Tu mamy dobrą kreację aktorską i dobrze opowiedzianą historię, która kończy się pozytywnie, ale trudno nazwać to "hapyy end'em".