PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=127323}

Szansa na sukces

Raise Your Voice
2004
6,7 35 tys. ocen
6,7 10 1 35395
Szansa na sukces
powrót do forum filmu Szansa na sukces

Byłem zmuszony zobaczyć to dzieło. Musiałem je dawkować na raty, ale dałem rady. Ten film mnie zniszczył, poziom słodkości jaka z niego płynie uderza w człowieka jak intercity. Gdy w filmie były wesołe sceny - śmiałem się, gdy były poważne, lub smutne, śmiałem się jeszcze bardziej :D
Przejebana sprawa :D

ocenił(a) film na 2
SzalonySzeryf

Zajebisty komentarz :) Uśmiałam się przy nim bardziej niż na tym dennym filmie. I zgadzam się w 100%, bo ten film również zniszczył moje uczucia.

użytkownik usunięty
SzalonySzeryf

nie znacie sie;/
kazdy ma swoj gust.Mi ten film sie podobał!i większośći pewnie też.A jeśli wy nie gustujecie w takich rodzajach filmow to po co je oglądacie?!

ocenił(a) film na 2

Zgadzam się z załorzycielem tematu. xD Dałabym 4, bo nie lubię stawiać jedynek, ale to jest "poniżej oczekiwań" a oczekiwań nie miałam. Więc daję trzy. :PP I gratuluję świetnego komentarza . ;))

Droga fanko czekolady. Wiesz mi. Gdybym wiedział co to za film, to bym go nie obejrzał ;)

SzalonySzeryf

Mi film się bardzo podobał.
Może i niektóre wątki nie są do końca przemyślane, jak nawet z ojcem głównej bohaterki, który zabraniał jej jechać, nie mając tak naprawdę stosownego powodu.
Tylko nie rozumiem jak mogłeś się śmiać w tych smutnych momentach.
Każdy ma inny gust, lubi co innego, ale bądź co bądź śmierć nie jest powodem do śmiechu.
Nawet w filmie.

kalerini

A dlaczego śmierć nie może być wesoła ? Popatrz na Monty Pythona ;)
W filmie owym, nawet smutek po śmierci brata był wyrażony w słodki w sposób. Tam w ogóle wszystko było słodkie.

użytkownik usunięty
SzalonySzeryf

jak dla mnie to nie bylo slodkie ani wesole;/;/
akurat w scenach "śmierci,i po ,brata tej głownej bohaterki" ja płakałam.I uważam że to nie było WCALE śmieszne;/;/

SzalonySzeryf

hahaha xD całkowicie podzielam twoje zdanie, razem z siostrą dosłownie "zmordowałyśmy" ten film, obydwie stwierdzamy, że nie jest on dla normalnych ludzi xD