PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=565550}

Szare niebo

Grey Skies
2010
2,8 395  ocen
2,8 10 1 395
Szare niebo
powrót do forum filmu Szare niebo

Witam,

Muszę powiedzieć, że wiele po tym filmie się nie spodziewałem ale muszę stwierdzić, że był
bardzo słaby. Gra aktorska nie zachwycała, elementów jakie powinny być w horrorach
praktycznie nie ma. Rzadko wstawiam 1, ale tutaj muszę to zrobić.
Nie polecam tego filmu. 1/10

wajdzik23

szkoda, bo po opisie można było się spodziewać czegoś ciekawego ;/

milenasy

Nie czytaj opisow tylko ogladaj , kazdy ma inny gust filmowy poprzednik dal 1 a ty moze dasz 10 punktow . Ja jeszcze nie ogladalam i wypowiedz poprzednika mnie nie zniecheca. Pozdrawiam

użytkownik usunięty
wajdzik23

A ja powiem tak jak nie oczekiwałeś wiele a mimo to film okazał się zły to oznacza, że na prawdę musi być dnem :)....

ocenił(a) film na 1

Niewątpliwie. Tą produkcję zapewne zapamiętam dość długo, pierwsza jedynka jaką miałem nieprzyjemność wystawić.

ocenił(a) film na 3
FerPlej

Może na 1 nie zasługuje, ja dałem 3. Jedno jest pewne szału nie ma.

ocenił(a) film na 1
pretendent

Różne są gusta. Dlatego w moim przekonaniu ten film wymierza najniższą granicę, dno absolutne. Jedyny film oceniony przeze mnie póki co na 1/10. Jeśli masz coś co jednak było o wiele gorsze to z chęcią bym prosił o tytuł. Kiedy człowiek po kwadransie ma dość i marzy by jak najszybciej wyrżnęli w pień całą osadę.

/ Jakieś problemy z wysłaniem wiadomości, bo nie chciało wyskoczyć menu odpowiedzi /

ocenił(a) film na 3
FerPlej

Jak Ci się chce o wejdź sobie na mój profil. Do tej pory wystawiłem 3 jedynki i 20 dwójek. Uwierz mi są dużo gorsze...

FerPlej

Megarekin kontra krokozaurus

FerPlej

Wojna Światów 2
(2008) wideo
War of the Worlds 2: The Next Wave

ocenił(a) film na 3
FerPlej

Atlantic rim i wojna swiatow 2 mistrzostwa swiata ;)

ocenił(a) film na 2
FerPlej

Eee, są gorsze. Rzeczywiście, ten był tragiczny, ale to jeszcze nie jest moim zdaniem dno. Jeśli chcesz gorszy to podsyłam Ci. To jest dla mnie dno absolutne (Szare niebo przy tym to całkiem nieźle skrojony film)

http://www.filmweb.pl/film/M%C4%99ka-2008-420062

A nawiasem mówiąc, mam 185 jedynek :D

ocenił(a) film na 1
Piotrek4

Obejrzę koniecznie. Mimo to znalazłem coś jeszcze gorszego, a mianowicie: http://www.filmweb.pl/film/Chupacabra-2013-663309

ocenił(a) film na 2
FerPlej

hehe, a dzięki, też spróbuję znaleźć. O chupakabrze jeszcze nic nie widziałem.

ocenił(a) film na 1
wajdzik23

Racja. OKROPNY. 1/10

wajdzik23

Tyle rzeczy musisz. Musisz mieć ciężko...

eltoro10000

Do eltoro---- a ja muszę powiedzieć , że muszę stwierdzić ----że musisz mieć rację mówiąc że autor komentarza musi mieć ciężko....Może musi się bardziej ...wyluzować..