PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=447820}

Szczęście

Haeng-bok
2007
6,8 371  ocen
6,8 10 1 371
6,5 2 krytyków
Szczęście
powrót do forum filmu Szczęście

ten sam film niedawno go ogladalem az sie dziwie ze wyladuje w polsce nie z powodu ze jest jakis slaby ale jest kilka lepszych filmow nowych koreanskich obecnych na rynku co wedlug mnie sa lepsze

ten sam film http://www.filmweb.pl/Hengbok,2007,o+filmie,Film,id=453789

ocenił(a) film na 10
gregory666

możesz podac te lepsze bo narazie ten jest dla mnie najlepszy

robercik_st

Little Prince lub 11th Mother ogladnij jesli nie widziales

gregory666

gregory666 przystopuj trochę z wystawianiem tych wszsytkich 10 xD Dziewięćset ileś 10 wystawiłeś jak oglądałem twoje oceny ;)

Redox

to nie patrz na oceny tylko w moje ulubone filmy oceny daje byle jakie tylko aby zaznaczyc ze cos ogladalem :P

ocenił(a) film na 10
gregory666

niestety nadal Happiness pozostaje daleko ponad te filmy ale dalej chciałbym zobaczyć coś równie dobrego jak nie lepszego

robercik_st

dobra co do tego grania w kinie to ciekawe czy w moim miescie chociaz jedno kino to pokaze

robercik_st

a 'A Moment to remember'?

_xoy_

na rynku rozumialem przez rok 2007 a nie przez wogole

gregory666

Ja również zastanawiam się jak ocenic ten film. Dosyc trudny temat opowiedziany chyba trochę z zbyt lekki sposób. Brakowało mi większego dramatu? Za mało emocji. Ale piosenka na napisach końcowych była fajna ;> jakieś takie... 7/10?
I znów pojawiła się Im Soo-jeong, która oczarowała mnie w "ing", a zupełnie zwaliła mnie z nóg jej rola w genialnym i chyba już kultowym "I'm a cyborg but that's ok" (Park Chan-wook w ogóle rządzi! ;>).Przymierzam się do obejrzenia "Sad movie" z jej udziałem, ale boję się trochę, że będzie zbyt 'sad'...

Co do filmów tego pokroju z roku 2007 to.. mam problem bo nie obrzejrzałam ich zbyt wiele. Podobał mi się "My love" <- chyba jeszcze podchodzi pod rok 2007 ;> Za to rozczarowaniem był chyba "My father" z Danielem Henney'em.
Z niekoreańskich a chińskich mogę polecic "Blind Mountain" i "Getting Home" .
A "little prince" czeka ;>
Pozdrawiam

jinini

Zgadzam się w pełni z Twoją opinią - za mało emocji.
A tak poza tym, to też jestem fanką Park Chan-wooka :D
Film "Sad movie" gorąco polecam - jest bardzo 'sad' jak dla mnie, ale i tak jestem nim oczarowana. :)

Sachiko

Obejrzałam dziś "Sad Movie" i tak dopiero po jakiejś godzinie doszłam do wniosku, że wszystko naprawdę smutno się kończy. Ale ostatecznie nie płakałam ;]Właściwie to po tej nieszczęsnej kasecie oczekiwałam jeszcze dalszego ciągu, ale tu historia się urwała jakoś... Szkoda mi było tej postaci, którą grała Shin Mina , to było takie słodkie te jej "podchody" z malarzem (uwielbiam tego aktora! Rocky ^^), albo jej komunikacja z brother-in-law ;>
Film bardzo klimatyczny. Jakbym w ciemno miała zgadywac to pomysłodawcy byliby ci sami, co nakręcili "My love" <- świetny i tam to się można dopiero rozkleic, ale tego nie wiem ...

ocenił(a) film na 10
jinini

Można dokładny tytuł tego My love. Byłby wdzięczny

robercik_st

My Love - Nae sarang to ten film chyba

sam go nie widzialem ale gdzies tam lezy umnie

robercik_st

http://hancinema.net/korean_movie_My_Love.php?ac=1

jinini

hah, dziś premiera na dvd "six years in love" z Kim Ha Neul i Yoon Kye Sang, więc byc może już niedługo kolejny fajny film pojawi się w sieci ;]
nie mogę się już doczekac!

ocenił(a) film na 7
jinini

Bardzo mi się podobała jedna scena z tego filmu. Piękna scena łóżkowa. Taka delikatna i przyjemna. Aż miło było patrzeć. :)
Spodziewałam się innej końcówki. Jakiś drętwy ten główny bohater na samym końcu był. Taki nijaki.
Powoli chyba zacznę się wkręcać w azjatyckie filmy. Ale nadal na miejscu pierwszym hiszpańskie. ;)