a moi znajomi nie chcieli isc do kina, bo uwazali ze taki film to kazdy moze sobie sam w domu obejrzec... a jak tu czytam wasze opinie to strasznie mnie nakrecacie:)az taki dobry?:)
Rzecz gustu :) Nawet jeśli jakaś scena Cię nie ubawi (w co wątpię, bo co chwilę było coś zabawnego) do łez to ktoś inny strzeli takim śmiechem, że Ci się udzieli :D
Mnie się film baaaaaaardzo podobał.
No właśnie - cała sala ryczała ze śmiechu :D. Mi też osobiście film się baaardzo podobał - w końcu jakaś naprawdę zabawna komedia :)
Potwierdzam film bardzo śmieszny. Choć mam żal, bo najlepsza scena jest w zwiastunie i nie była już tak śmieszna. (Dla podpowiedzi - chodzi o dialog dotyczący pewnego auta i jego osiągów haha).
byłem:) i bardzo sie ciesze;)ten czarny humor mistrzowwsko zagrany:)Jennifer juz po 40 a wciaz ulala:D scena z colinem farellem tory chce wyrzucic z pracy profesora xaviera haha duzo by tu wymieniac. dzieki bardzo za odsuniecie mnie od kompa:)ale mam ochote jeszcze raz go obejrzec;)gorąco polecam dla mnie duze 8,5/10
Ja tez wlasnie wrocilam z kina i nie żałuję. U mnie także cała sala co chwile parskała śmiechem :D jeśli ktoś lubi humor tj. w "Kac Vegas" to z pewnością mu się spodoba! Ja wystawiłam wysoką ocenę 7/10 bo były momenty (i dość często) kiedy i ja miałam ubaw! ;D