PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=541045}

Szefowie wrogowie

Horrible Bosses
2011
6,5 130 tys. ocen
6,5 10 1 130384
6,0 45 krytyków
Szefowie wrogowie
powrót do forum filmu Szefowie wrogowie

fu*****k

ocenił(a) film na 8

a moi znajomi nie chcieli isc do kina, bo uwazali ze taki film to kazdy moze sobie sam w domu obejrzec... a jak tu czytam wasze opinie to strasznie mnie nakrecacie:)az taki dobry?:)

jamesbond001

Rzecz gustu :) Nawet jeśli jakaś scena Cię nie ubawi (w co wątpię, bo co chwilę było coś zabawnego) do łez to ktoś inny strzeli takim śmiechem, że Ci się udzieli :D
Mnie się film baaaaaaardzo podobał.

vanilla_sky85

No właśnie - cała sala ryczała ze śmiechu :D. Mi też osobiście film się baaardzo podobał - w końcu jakaś naprawdę zabawna komedia :)

ocenił(a) film na 8
jamesbond001

Potwierdzam film bardzo śmieszny. Choć mam żal, bo najlepsza scena jest w zwiastunie i nie była już tak śmieszna. (Dla podpowiedzi - chodzi o dialog dotyczący pewnego auta i jego osiągów haha).

ocenił(a) film na 8
yablonski

film świetny, niezła beka jest ;)

ocenił(a) film na 8
jamesbond001

byłem:) i bardzo sie ciesze;)ten czarny humor mistrzowwsko zagrany:)Jennifer juz po 40 a wciaz ulala:D scena z colinem farellem tory chce wyrzucic z pracy profesora xaviera haha duzo by tu wymieniac. dzieki bardzo za odsuniecie mnie od kompa:)ale mam ochote jeszcze raz go obejrzec;)gorąco polecam dla mnie duze 8,5/10

ocenił(a) film na 7
jamesbond001

Ja tez wlasnie wrocilam z kina i nie żałuję. U mnie także cała sala co chwile parskała śmiechem :D jeśli ktoś lubi humor tj. w "Kac Vegas" to z pewnością mu się spodoba! Ja wystawiłam wysoką ocenę 7/10 bo były momenty (i dość często) kiedy i ja miałam ubaw! ;D

ocenił(a) film na 9
jamesbond001

POLECAM obejrzeć w kinie, film bardzo śmieszny, do tego jest jeszcze zabawniejszy gdy cała sala ryczy ze śmiechu też bym normalnie na niego nie poszła, ale akurat jak przyszliśmy do kina nie było nic ciekawszego, na prawdę pozytywnie mnie zaskoczył ten film. Uśmiałam się meega:)