Szepty

The Awakening
2011
6,5 52 tys. ocen
6,5 10 1 51616
5,7 13 krytyków
Szepty
powrót do forum filmu Szepty

Szok bardzo słabe i troche skąplikowane ale pownie dlatego go nie rozumiem bo ja i połowa szkoły razem z nauczycielami poszła spać. Dobra tak oficjalnie nie polecam nuda a tak wgl to powiedzcie ona na końcu żyje czy nie bo nie wiem??? ;P

ocenił(a) film na 7
karolciiaaa_

Na lekcjach z języka polskiego chyba też zdarza ci się przysnąć prawda? :):)

ocenił(a) film na 2
CougarV6

Tak ale to przez paną jest taka nudna że sama przysypia ;P
Wiesz co ten twój wpis to cięta riposta. Wiesz co jestem blondynką ale chyba aż takich błędów w ortografi nie robię co ? ;PP

karolciiaaa_

Składni języka Polskiego też nie uczy ??

fear_pl

Języka polskiego. A karolcii proponuję uczyć się dla samej siebie a nie dla nauczycieli. Nie bądź kolejnym dowodem na to, że młodzież nam głupieje.

ocenił(a) film na 7
Karatakus

Wystarczyłoby, aby rodzice się trochę zainteresowali dzieckiem i wychowali na mądrego człowieka. A sposób jest banalnie prosty. Dostęp do internetu jeden, góra dwa dni w tygodniu. Chyba, że trzeba materiały. Nie opracowania, tylko materiały. Jak dziecko będzie przynosiło dobre oceny ze szkoły, to można powoli dawać dziecku większy dostęp do internetu. Oczywiście pod pewnym nadzorem. Trzeba dzieci kontrolować, wiedzieć na jakie strony wchodzą, o czym rozmawiają itd. Tu nie chodzi o brak prywatności, bo do 18 roku, dziecko powinno być wychowywane. Jak się wyprowadzi albo będzie odpowiednio odpowiedzialne, wtedy można spokojnie je puścić.

Niestety w naszym społeczeństwie jest odwrotnie, dziecku daje się komputer czy komórkę już w wieku 2 lat, a potem skutki są tragiczne, co widać przede wszystkim w internecie.

A żeby nie było offtopu, to film jak na horror przystało dobry. Zaskoczenie ciekawe, nie był może jakoś straszny, ale nudny tym bardziej.

ocenił(a) film na 7
forzamilan1

Taka kontrola przedstawiona była w filmie i doskonale było widać, że raczej nie wychodzi dzieciom to na dobre...
Kontrola tak, ale zaufania też trochę się przyda.

karolciiaaa_

Ja również wybrałam się na ten film z klasą, ale mnie nawet się podobał. Po seansie moja klasa podzieliła się po połowie na tych, którzy myśleli, że ona żyje i na tych, którzy byli zdania, że Florence jednak nie żyje - i ja byłam w tej grupie. Nawet przekonałam kilka osób odpowiednimi argumentami :). Ogólnie oceniam na plus.

ocenił(a) film na 5
karolciiaaa_

Dlaczego mnie w szkole nie zabierano na takie filmy:/ Za moich czasów (a nie było to aż tak dawno, bo jestem matura 2007) chodziło się na ekranizacje lektur, a szczytem był władca pierścieni:( dziwne w sumie, że szkoła idzie na ,bądź co bądź, film grozy... dziwi mnie też, że ten film był dla autorki wątku zbyt "skąplikowany";) bo nie ma on szczególnie wysublimowanej fabuły, trzeba tylko uważnie oglądać żeby czegoś nie przegapić. Jak dla mnie trzyma w napięciu i parę razy można porządnie podskoczyć ze strachu:) czyli wszystko czego trzeba w tego typu kinie:)

ocenił(a) film na 2
koraarok

Tak dla sprostowania ogólnie skumałam ten film ale nie wiedziałam czy ona żyje czy nie osobiście jestem w grupie tych którzy uważają że nie żyje ale na przykład nie którzy moi znajomi uwżają że żyje więc tego nie rozumiem ale co tam ;P

ocenił(a) film na 7
karolciiaaa_

"niektórzy" piszemy razem, a w słowie "ortografii" mają być dwa "i" na końcu:)