Szepty

The Awakening
2011
6,5 52 tys. ocen
6,5 10 1 51616
5,7 13 krytyków
Szepty
powrót do forum filmu Szepty

Po przeczytaniu komentarzy na dole nie wiem czy mam oglądać. Niektórzy piszą, że bardzo dobry horror inni, że w ogóle nie jest straszny. Nie przepadam za bardzo strasznymi horrorami. Czy w filmie oprócz zaskakujących momentów mogą być takie typu zmasakrowane ciała itd.??

ocenił(a) film na 9
ewa2070

Nie jest straszny, czasami coś wyskoczy i nic więcej. To nie jest horror ( przynajmniej jak dla mnie), ale na prawdę dobry film warty obejrzenia.

ocenił(a) film na 8
ewa2070

popieram poprzednika, horror to to nie był moim zdaniem ale trzyma w napięciu i warto poświęcić czas na obejrzenie go .

ewa2070

Zaczęłam oglądać, jestem na ok 26 min. Mówiono tam, że duch miał pokrzywioną twarz, taką jak na zdj. Czy pokażą twarz tego chłopca? (nie chodzi mi o zdjęcia na samym początku)

ocenił(a) film na 7
ewa2070

jeżeli masz słabe nerwy (tak ja ja) to nie wiem czy powinnaś to oglądać ;d. film całościowo może nie jest taki straszny, ale przecież nie oto chodzi żeby co chwilę ci coś wyskakiwało. film trzyma cię w napięciu do samego końca. a jeżeli ma cię już coś przestraszyć to rzeczywiście to robi. film moim zdaniem dość ciekawy przede wszystkim przez fabułę.

ocenił(a) film na 8
ewa2070

Film nie jest Horrorem - Wydaje mi się ze to Dobry Thriller z fajnym napięciem :) Zapewne już dawno temu obejrzałaś film ale chciałem dodać swoje "pięć groszy" do twojego pytania :)