PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=107995}
6,1 43 tys. ocen
6,1 10 1 42686
5,0 13 krytyków
Szeregowiec Dolot
powrót do forum filmu Szeregowiec Dolot

Rozbroilo mnie dwuznacznosc tego hasla reklamowego. Hehe... Jak oni tak mogli dac? Moze myslelleli, ze zacheca wtedy dorosla publicznosc?

użytkownik usunięty
Co_lump

Hehe...Ja miałem takie same odczucia po przeczytaniu tego hasła:)

ocenił(a) film na 7

No widzisz ;-) Nie jestem sam na tym swiecie, ktos podziela moje poglady.

Co_lump

Nie liczy sie wielkość, liczy się technika :DDDDD

jackdaniels666

I to jest dla dzieci? :)) A tak serio, to przypomniał mi się teraz fajny dowcip, jednak nie na temat filmu - ale ptaka tak:) :

- Jasiu, jaki jest najszybszy ssak na świecie?
- Gepard.
- Bardzo dobrze, a może wiesz Jasiu jaki jest najszybszy ptak na świecie?
- Ptak geparda!

Pozdr

ocenił(a) film na 7
Bruce_Lee

Hehe... dobry dowcip, ale juz stary jak swiat :P Sory za szczerosc. Ale nawet sam Sthur (Maciej) opowaidal na wystepie kabaretowym, stare dowcipy. :D

Co_lump

Niezłe,nie widziałam jeszcze tego hasła, ale powinni je wycofać. Czy oni nie zauważyli, jak to brzmi?!
Pozdro

ocenił(a) film na 7
Veda12

Do wszystkich oburzonych: dystrybutor zmienił plakaty, nowe hasło: "Nie tylko dla orłów". Poza ty plakat jest identyczny. Mnie się to stare hasło podobało ;) Takie zaczepne było ;)

ocenił(a) film na 7
eufrazynka

na konkurencyjnym, szczecinskim serwisie filmowy lata bannerek z haslem "WIELKIE SERCE. MALY PTAK." Tak samo to haslo widnieje, z drugiej strony na ulotkach reklamowych...

Co_lump

siema, mam 15 lat, to ja jestem twórcą tego hasła i rozwieje wasze wątpliwości. Hasło specjalnie ma dwa znaczenia po to aby rozśmieszyć człowieka dorosłego, który dzięki temu hasłu utrwali sobie w pamięci tytuł po to np. żeby przekazać to znajomym "Widziałeś hasło tego nowego filmu twórców Shreka, hahah". A jeśli chodzi o dzieci to większość która chodzi na tego typu filmy nie zrozumie dwuznaczności, a młodzież będzie zachowywać się podobnie jak w przypadku dorosłych.
Tak właśnie 15 latek wymyślił hasło idealne. A teraz auto reklama.
Tu jest e-mail, jakby ktoś miał problem z poprowadzeniem promocji itp. paniczto@neostrada.pl. Obecnie jestem jedną z osób, która będzie prowadzić promocję dvd z kreskówką Happy Tree Friends (widzowie MTV wiedzą o co chodzi) dla tych co nie wiedzą www.happytreefriends.com. Polecam się.
PZDR