Rozbroilo mnie dwuznacznosc tego hasla reklamowego. Hehe... Jak oni tak mogli dac? Moze myslelleli, ze zacheca wtedy dorosla publicznosc?
I to jest dla dzieci? :)) A tak serio, to przypomniał mi się teraz fajny dowcip, jednak nie na temat filmu - ale ptaka tak:) :
- Jasiu, jaki jest najszybszy ssak na świecie?
- Gepard.
- Bardzo dobrze, a może wiesz Jasiu jaki jest najszybszy ptak na świecie?
- Ptak geparda!
Pozdr
Hehe... dobry dowcip, ale juz stary jak swiat :P Sory za szczerosc. Ale nawet sam Sthur (Maciej) opowaidal na wystepie kabaretowym, stare dowcipy. :D
Niezłe,nie widziałam jeszcze tego hasła, ale powinni je wycofać. Czy oni nie zauważyli, jak to brzmi?!
Pozdro
Do wszystkich oburzonych: dystrybutor zmienił plakaty, nowe hasło: "Nie tylko dla orłów". Poza ty plakat jest identyczny. Mnie się to stare hasło podobało ;) Takie zaczepne było ;)
na konkurencyjnym, szczecinskim serwisie filmowy lata bannerek z haslem "WIELKIE SERCE. MALY PTAK." Tak samo to haslo widnieje, z drugiej strony na ulotkach reklamowych...
siema, mam 15 lat, to ja jestem twórcą tego hasła i rozwieje wasze wątpliwości. Hasło specjalnie ma dwa znaczenia po to aby rozśmieszyć człowieka dorosłego, który dzięki temu hasłu utrwali sobie w pamięci tytuł po to np. żeby przekazać to znajomym "Widziałeś hasło tego nowego filmu twórców Shreka, hahah". A jeśli chodzi o dzieci to większość która chodzi na tego typu filmy nie zrozumie dwuznaczności, a młodzież będzie zachowywać się podobnie jak w przypadku dorosłych.
Tak właśnie 15 latek wymyślił hasło idealne. A teraz auto reklama.
Tu jest e-mail, jakby ktoś miał problem z poprowadzeniem promocji itp. paniczto@neostrada.pl. Obecnie jestem jedną z osób, która będzie prowadzić promocję dvd z kreskówką Happy Tree Friends (widzowie MTV wiedzą o co chodzi) dla tych co nie wiedzą www.happytreefriends.com. Polecam się.
PZDR