No cóż jednym słowem patologia ! Rodzinka destrukcyjna ,rodzice którzy mają "inny świat" Ojczulek który ma hobby czyli picie alkoholu ... Efekty takiego wychowania są raczej marne ?Dobrze jak dzieciak wyjdzie z tego na prostą ?
Film obejrzeć nie zaszkodzi ? Ale szału nie ma !
Co robi???
Świetnie zrealizowany i bardzo dobry pod względem gry aktorskiej zwłaszcza Harrelsona, a ty piszesz "ujdzie"
Człowieku weź się nie kompromituj z tymi swoimi wpisami, bo bajki oceniasz na maxa czy nieśmieszną komedię DOM WYGRANYCH oceniasz wyżej od tego filmu na faktach.
Nie masz gustu i nie potrafisz docenić walorów filmowych to swoimi bohomazami nie wprowadzaj innych w błąd.
Jeśli film zbiera dobre recenzje i ma wysoką średnią na wszystkich portalach to pokazuje to jedno - kim jesteś(tu domyśl się,jak nazwałbym się), bo "znaffcą" na pewno nie...
pawelk1504 Ten gość juz nie raz skompromitował się takimi głupimi wpisami,ludzie już nie raz go zjechali za te bzdetne komentarze,ale on pod tym względem jest niezatapialny,99% ocen filmów które oglądał to dno i lipa,a to ze napisał ze ujdzie to i tak jak od takiego gościa jak con desiros mozna uznać za wyróznienie ,spoko nie bierz do bani jest tu wielu takich "znaffcuf"
Też mu już zwracałem uwagę, a najgorsze jest, że często te swoje bzdety zamieszcza jako jeden z pierwszych(jest jeszcze inny błazen bodajże marek84) pod jakąś nowością.
Jakby po mnie tak inni użytkownicy jechali to darowałbym sobie zakładanie tematów, a ci są jacyś niereformowalni.
Ręce opadają...
To znaczy, ze wszystkim, ktorym film sie nie podoba nalezy sie miano "bezguscia"? Wydawalo mi sie, ze oceniamy film rowniez pod wzgledem przyjemnosci ogladania - a jemu najwidoczniej film sie nie podobal. Prawdopodobnie to zbrodnia na tym portalu nie podzielac opinii wiekszosci, bo od razu jestes oszolomem, ktoremu nalezy sie dozywotni ban na kino.
Film zbiera wysokie recenzje, aktorsko swietnie, ciekawa historia, a pomimo to jestem w stanie zrozumiec osoby, ktorym sie nie podobal. Nie rozumiem ataku. Nie rozumiem takze zagladania na czyjs profil tylko po to aby moc sie ponabijac z jego ocen. Typowo polskie.
Widzę, że masz duży problem z rozumowaniem?
A jak nie łapiesz o co chodzi to przeczytaj wypowiedź użytkownika TALIB777.
A jak dalej nie łapiesz to tłumaczę ci to łopatologicznie - tego typka podobnych wypowiedzi znajdziesz na tym portalu pod filmami bez liku.
A w ogóle kim ty jesteś, że będziesz mnie pouczała jakimiś śmiesznymi tekstami typu - "Twoj brak szacunku do ludzi o odmiennych opiniach swiadczy rowniez o tobie!" ???
Szacunek mam do ludzi, ale do trolli nigdy nie będę miał.
A jak nie rozumiesz dlaczego jest trollem to poproś Kogoś myślącego, by ci wytłumaczył komentarz użytkownika TALIB777.
I bez odbioru bo nie mam czasu ani chęci na bezwartościową polemikę.
Oczywiscie, nie ma ciekawszego zajecia niz sledzenie czyichs komentarzy pod filmami i pozniejsza ocene "troll czy nie troll". Film ci sie nie podoba - jestes trollem. Podoba sie - jestes cool, spoko, znawca. Lopatologicznie nic mi nie musisz objasniac, ale poniewaz ja sie odnosze do ciebie z szacunkiem (a uwazam sie za czlowieka) to licze na wzajemnosc. Szkoda.
Absolutnie nie oceniam powyzszego komentarza na komentarz "trolla". Nie czytalam innych komentarzy tej osoby.
Rzeczywiscie rozmowa gdzie dwie osoby wymieniaja sie jedynie zlosliwosciami jest bezcelowa. Pozdrawiam. Do niezobaczenia.
Rozumiem, że dobry film to tylko taki gdzie mamy tęcze i uśmiechniętych ludzi? Tą historię oceniam nie tylko poprzez pryzmat filmu ale też przez pryzmat książki i chyba trzeba ją jednak przeczytać, bo film wiele rzeczy spłaszcza. Zazdroszczę osobom, które potrafią tak łatwo oceniać. Nie zauważyłaś w tej rodzinie nic po za patologią? Zazdroszczę, bo pewnie współczucie jest Ci obce i nie zaprzątasz sobie tym głowy.
Może ten osobnik wcale nie obejrzał filmu. Ocenia bo lubi prowokować lub być w punkcie zainteresowania. To się nazywają kompleksy ;) A na poważnie. Zastanawiałam się czy obejrzeć ten film, bo trochę dołują mnie dramaty ale dzięki za opinie. Obejrzę na pewno.
Nie pisz proszę na ty portalu. Ludzie mają Cię już serdecznie dosyć. Pieprzysz jak potłuczony...