PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33295}

Szkoła uczuć

A Walk to Remember
2002
7,5 236 tys. ocen
7,5 10 1 236137
5,1 28 krytyków
Szkoła uczuć
powrót do forum filmu Szkoła uczuć

co byscie zrobili na miejscu tego londona pozniej mielybyscie inna??

daruuuuuuuuusia

Pewnie że tak na świecie jest tyle różnych kobiet że znalazł bym podobną. Tylko chwile byłbym w żałobie, żadnych spotkań z kobietami.

daruuuuuuuuusia

Nie wiem czy wytrzymałbym mając w takiej sytuacji inną kobietę. Pewnie zostałbym sam i wspominał o naszej miłości, chyba, że miałbym wewnętrzną pewność, że ona chciałaby, żebym związał się z kimś innym i darzył tą osobę takim samym uczuciem, ale Jamie na zawsze pozostałaby w mojej pamięci...

ocenił(a) film na 7
galdir

:) wiesz....powiem Ci że taka miłość jeśli tylko sie zdarza na świecie ( a święcie w to wierzę) nigdy nie przemija :) Nie wiadomo jak by sie potoczyło ich życie gdyby ona nie zmarła..możliwe że rozezliby sie po kilku latach.... pewnie dlatego ich miłość jest dla nas tak wartościowa i piękna ... na jego miejscu...na pewno nie wypuścilbym jej z serca...nie potrafiłbym nie wspominać jej przy każdym zachodzie słońca :) ...co do innej ....moze tak - moze nie...

ocenił(a) film na 10
Korien

Jestem dziewczyną, ale gdybym była na miejscu Landona, to napewno szybko bym się z tego nie otrząsnęła. Może i znalazłabym kogoś innego, ale NIGDY w życiu nie dałabym rady zapomnieć o mojej pierwszej pradziwej i jakże wielkiej miłości. Ale próbowałabym być szczęśliwa z kimś innym, co byłoby naprawdę trudne.
Pozdrawiam =]

ocenił(a) film na 5
meell

Należę do płci pięknej, ale na miejscu faceta pewnie w końcu znalazłabym inną kobietę. Na pewno nie od razu, i pewnie zawsze pamiętałabym o tamtej (nie pamiętam, jak miała na imię :D ), ale nie można całego życia spędzic zastanawiając się, czemu stało się tak, a nie inaczej. Trzeba żyć mimo wszysttkich przeciwności i brać z tego życia jak najwięcej ;)