Szkoła uczuć

A Walk to Remember
2002
7,5 236 tys. ocen
7,5 10 1 236239
4,9 19 krytyków
Szkoła uczuć
powrót do forum filmu Szkoła uczuć

Oglądałam go trzy razy - w tym na wychowaniu do życia w rodzinie. Zawsze siostra, z którą mamy WDŻ puszczała nam jakieś durne nie wiadomo, co. Nikogo to nie obchodziło - każdy sobie coś rysował i miał gdzieś to, co leciało. A kiedy oglądaliśmy ,,Szkołę uczuć'', każdy siedział cicho, nawet chłopcy, którzy na każdej lekcji gadają. Polecam!

ocenił(a) film na 10
DressedToKill

hej, zgadzam się z toba. Szkoła uczuć, ten film daje nam duzo do myslenia, jest on przedstawiony w taki sposub ze chyba kazdego by poruszył. Jest to historia pewnego chlopaka ktory poprzez uczucie do pewnej cudownej dziewczyny zmienia sie tak bardzo ze byłby w stanie poświecic wszystko.. Nawet własne życie. Super film xD
Pozdrawiam;)

kasiuulka311007

Każdego? Dobrze, ze napisałaś "chyba".
Mnie nei poruszył

ocenił(a) film na 10
christine_2

słuchaj dziewczyno, wlasnie napisalam "chyba kazdego by poruszyla taka historia", a jezeli ciebie nie poruszyla to mnie to nie obchodzi widac sa ludzie na ktoroch malo ktory film zrobi wrazenie, taka natura... nie wiem czy wiesz ale byla to historia na faktach autentycznych... bez komentarza

kasiuulka311007

A mnie poruszyła. Film jest, wg. mnie, piękny i ryczałam na nim jak dziecko...

ocenił(a) film na 10
Katrin_ne

Ja za pierwszym razem tez... ale pozniej ten smutek robił sie coraz mniejszy bo wiedziałam co sie wydarzy...
Pozdro;)