Szkoła uczuć

A Walk to Remember
2002
7,5 236 tys. ocen
7,5 10 1 236250
4,9 19 krytyków
Szkoła uczuć
powrót do forum filmu Szkoła uczuć

Jamie Sullivan to tak naprawde Danielle Lewis Sparks,siostra Nicholasa Sparksa,goscia ktory napisal ksiazke "A walk to remember".Danielle Sparks zmarla na bialaczke.

martin2000

skąd to wiesz?? naprawdę??? ale czy przeżyła takie uczucie? moze to tylko zostało dodane do ksiażki?

ocenił(a) film na 2
martin2000

no i co z tego? to nie zmienia faktu, że film jest badziewny, nie sama historia, którą dałoby się przedstawić lepiej a w nie tak banalny sposób...pzdr

martin2000

dla mnie film jest bossski, najlepszy ;)

martin2000

Książka jest piękna, film jest nudny, schematyczny i mdły (przepraszam z góry) do wyrzygania. Profanacja książki.

martin2000

ogolnie film nie jest zly ale jak dla mnie to baaardzo szybko ta milosc sie rozwinela:)

martin2000

Film bardzo mi się podobał, nie wiedziałam że jest ksiązka, będe musiała sie wybrać do biblioteki:P

ocenił(a) film na 7
Vivan

Wybierz sie wybierza, ale moze nie byc a tanio mozna ja kupic w merlinie itp. sklepach internetowych i jeszcze jedno tytul ksiazki jest inny nic filmowy, ksiazki to "Jesienna milosc". Pozdrawiam!!!

ocenił(a) film na 7
Vivan

Radze raczej kupic ksiaze bo nie jest droga a nie sadze aby byla w bibliotekach, mozesz poszukac w merlinie:P A tytul jest inny niz filmu bo "Jesienna miłość". Pozdrawiam!!!

ocenił(a) film na 7
LeNa__

Soorki, ze drugi raz pisze, ale myslalam, ze tamten post sie nie pojawil :/ Pozdrawiam!!!