PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33295}

Szkoła uczuć

A Walk to Remember
2002
7,5 236 tys. ocen
7,5 10 1 236116
5,1 26 krytyków
Szkoła uczuć
powrót do forum filmu Szkoła uczuć

Kto chce książkę?

użytkownik usunięty

http://www.4shared.com/dir/694089/9b0fb5d0/ebooki.html [www.4shared.com/dir/694...]

Chyba każdy wie jak się nazywa:
Jesienna miłość - Nicholas Sparks

Umieszczam link, bo widziałem, że są osoby pytające o książkę.

Pozdrawiam;]

ocenił(a) film na 6

Dzieki wielkie!Wszedzie szukalam!W ksiegarniach nie bylo a na allegro troche duzo kosztowala!Jeszcze raz dzieki :P

aniaxii

Mógłby mi ktoś przesłać to ma email.Link mi nie wchodzi.Z góry dziękuję.

Dzieki!!!!!!!
Chodzilam po wszytskich stronach i ksiegarniach i nic niemoglam znalezc.Jestes wspanialy~!!!!!!1

ocenił(a) film na 5

a jaki macie program żeby to otworzyć??? bo ja nie mogę :/

ocenił(a) film na 7
Mahi

dzieki wielkie :) przyda mi sie pare ksiazek z tej stronki;)

p.s. wiesz no najlepiej w wordzie odpalić ;)

pozdrawiam

użytkownik usunięty

A ja mam do Was wszystkich OGROMNĄ prośbę : mógłby ktoś przesłać tą książkę na maila...?(podany u mnie w profilu)Otóż nigdy nie korzystałam z ebooków, pierwszy raz mam z czymś takim do czynienia i coś nie chce mi się zapisać na dysku...:( Błagam Was....Będę wdzięczna za każdą pomoc :)
Pozdrawiam cieplutko :)

ocenił(a) film na 7

no i poleciało ;) daj znać czy doszło...

pozdrawiam ciepło !!

użytkownik usunięty
Korien

doszło doszło doszło !!! :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) Jestem Ci szalenie wdzięczna !!!!!!!!!!!! Pozdrawiam cieplutko :) :) :)

ocenił(a) film na 10
Korien

Mam prośbę jeśli możesz równiesz przyślij mi ta ksiażke na e-maila: tyska199290@op.pl Z góry dziex :)

ocenił(a) film na 5

no właśnie że u mnie sie nie da na wordzie.....buuuu....

ocenił(a) film na 10
Mahi

Kurde nie wiem jak zciagnac nie mam jakiegos programu a bardzo chcialabym przeczytac taks mozesz mi tez wyslac PLISS:)

ocenił(a) film na 10
sara137

moj mail sara137@interia.pl niech mi ktos ja przesle bo z tej stron sciagnelam sobie ale niemam programu a i niewiem jaki to program jest zeby mi sieotworzylO:D

ocenił(a) film na 10

ja tez proszę o wysłanie bo nie wiem jak sie z tego powyzej korzysta ;( Mialam juz tą ksiązke i przeczytalam ale skasowalam przez przypadek....
bardzo proszę moj mail: katarzyna.baran@neostrada.pl

ocenił(a) film na 5

byłby ktoś tak miły....i albo mi powiedział jak to otworzyć (bo u mnie sie nie da) albo by mi to wysłał na agniecha_@onet.eu :( Z góry dziękuję, bo naprawdę mi zależy :*

ocenił(a) film na 7
Mahi

nie wiem czy to była prośba do mnie no ale jak podałyście maile to ok ;)

wysłane! :)

pozdrawiam

ocenił(a) film na 5
Korien

Korien Wieeeeeeeeeeelkie dzięki :* Normalnie biegam na boso po łące ze szczęścia :D:D:D

ocenił(a) film na 7
Mahi

naprawde nie ma za co :) chociaż buziaki zawsze są miłe także nie narzekam ;D

p.s. o tej porze na boso :)) ? bardzo romantycznie ale uważaj bo sie przeziębisz :P

pozdrawiam

ocenił(a) film na 5
Korien

Hmmm....no dobra....może założę takie ekstra czerwone skarpety od św. Mikołaja :D:D:D

ocenił(a) film na 10

Boże!!! kocham cie !! DZIEEEEEEEEEKUJE!!!!!!!!! KSOĄŻKA!! BOZE!!!! RATUNKU ZARAZ ZE SZCZESCIA SIE Z OKNA RZUCE!!! AAA!!!!!

ocenił(a) film na 10

Dzięki wielkie, ja wprawdzie czytałam już tą książkę, ale bardzo chciałam ją mieć. No i teraz już mam ;) Naprawdę uwielbiam ten film. Mam już wszystkie piosenki, teraz książkę, zdjęcia i tapety, brakuje mi jeszcze film. Wie ktoś może gdzie można szybko w necie znaleźć ten film????

ocenił(a) film na 10
Zuza920

Aha!!! I u mnie ta książka otwiera się w WordPadzie. Może komuś przyda się ta informacja

ocenił(a) film na 10
Zuza920

ja go ściągnęłam w kilka godzin z BEARESHARE :)

ocenił(a) film na 10

Kurcze mógłby mi ktoś posłać tą książkę na mejla? Bardzo proszę... suerte87@vp.pl z góry dziękuję :)

ocenił(a) film na 10
Joanna_12

ja mogę ;D bo mam. Pozdrawiam! Spodziewaj się maila już niedługo.

ocenił(a) film na 10
Zuza920

Zuziu wyslalam juz Ci mejla ale tutaj napisze jeszcze raz - niestety nie moge jej odczytac poniewaz za kazdym razem pojawiaja sie takie dziwne znaczki, a probowalam juz chyba kazdym sposobem - za pomoca Worda, WordPada, Notatnika i nic ;(( Jak ktos wie przy pomocy jakiego programu ja mozna odczytac, bede wdzieczna za pomoc

ocenił(a) film na 10
Joanna_12

Także wysłałam maila Asiu już z poprawnym programem. Pozdrawiam! ;*

ocenił(a) film na 10
Joanna_12

Alejak się nie uda otworzyć to napisz, bo mam trochę inny program nie Worda. Maila jużwysłałam. Pozdrowionka! ;D

ocenił(a) film na 10
Zuza920

Dziękuję Zuziu, ale niestety nadal nie mogę otworzyć ani dzięki WordPadowi, ani Microsoft Word, ani za pomocą Notatnika, no niczego :( Nie wiem co się dzieje, ale za każdym razem pojawiają mi się dziwne znaczki :( Odpisz jak możesz - z góry dzięki :*

Kurde nie da mi sie tego sciągnąc :( może mi ktoś wyslac tą książke na meila? bylabym bardzo bardzo bardzo wdzięczna :* aga91r@o2.pl buziaki ;*

Link super, ale wiecie, zastanawiam się, kto te książki tłumaczył - jestem po lekturze czterech i jest w nich kolosalna MASA błędów. W "Weronika postanawia umrzeć" czasami wręcz trudno domyślić się sensu zdania. Za to w polskich (nietłumaczonych z żadnego języka) powieściach (np. "Samotność w sieci") wszystko jest w jak najlpeszym porządku. Czy ktoś wie, o co chodzi?

ocenił(a) film na 10

JeJQ!!! Mi rówież jakby mógł przesłać na mailaaa!!ankaosw@op.pl ByŁabym oggggroooomnie wdzięczna;):*:*:* Nigdzie nie ma tej książeczki;(

ocenił(a) film na 10
ankaosw

Jak ktoś chce to mogę wysłać książkę, bo mam na kompie. Tylko napiszcie adresy email. Paru osobom już wysłałam. Pozdrawiam!

Zuza920

BArdzo chetnie poprosze o ksiązezcke :) agam26@o2.pl, serdecznie pozdrawiam i dziekuje

Zuza920

hejka tu dagi...mam pytanie jaką książkę wysyłasz????? jak cioś to ja też prosie to mój email kicia990@wp.pl...lub dagi@amorki.pl..........

mógłby też ktoś przesłać mi tę książkę na meila smaggie1991@tlen.pl z góry dzięki

smaggie

Też chętnie o nią po proszę:) madzia060@wp.pl

Elo mi sie ta ksiazka nie chce otworzyc..:(;/ i jakbys mogł/a mi przesłac na e mail byłabym wdzieczna .. kasiula243@o2.pl dzieki:)

Mógłbyś mi to przesłać na email? Nie wchodzi mi link.
olusia1414@onet.eu

olusia1414

MI tez się to nie otwiera w wordzie :(((( a tak bardzo chcialabym ta ksiazke przeczytać... gdyby ktos mogl to niech wysle mi to na maila... me91@interia.pl bede bardzo wdzieczna! z gory dzieki ;*******

ocenił(a) film na 10

Hejka mam pierwszy raz do czynienia ebokiem.Mógłby mi ktos przesłać ten link na mila byłabym baaaaaardzo wdzieczna.Z góry dziękuje:*:*:*:*:*:*:*:*

ocenił(a) film na 10

a mój mail to niacha56@wp.pl :*:*:*:*:*:*dzięki

ocenił(a) film na 10

Ja takze bardzo bardzo prosim o przeslanie>>;) reniawylaz@op.pl

Chcialabym przeczytac ta ksiazke, ale nie umiem zapisac tego ebooka na kompie, czy moglby mi ktos przeslac ,,jesiennna milosc'' na e-maila :jamie051292@interia.pl

Buziaki:*:*