http://www.4shared.com/dir/694089/9b0fb5d0/ebooki.html [www.4shared.com/dir/694...]
Chyba każdy wie jak się nazywa:
Jesienna miłość - Nicholas Sparks
Umieszczam link, bo widziałem, że są osoby pytające o książkę.
Pozdrawiam;]
Dzieki wielkie!Wszedzie szukalam!W ksiegarniach nie bylo a na allegro troche duzo kosztowala!Jeszcze raz dzieki :P
Dzieki!!!!!!!
Chodzilam po wszytskich stronach i ksiegarniach i nic niemoglam znalezc.Jestes wspanialy~!!!!!!1
dzieki wielkie :) przyda mi sie pare ksiazek z tej stronki;)
p.s. wiesz no najlepiej w wordzie odpalić ;)
pozdrawiam
A ja mam do Was wszystkich OGROMNĄ prośbę : mógłby ktoś przesłać tą książkę na maila...?(podany u mnie w profilu)Otóż nigdy nie korzystałam z ebooków, pierwszy raz mam z czymś takim do czynienia i coś nie chce mi się zapisać na dysku...:( Błagam Was....Będę wdzięczna za każdą pomoc :)
Pozdrawiam cieplutko :)
doszło doszło doszło !!! :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) Jestem Ci szalenie wdzięczna !!!!!!!!!!!! Pozdrawiam cieplutko :) :) :)
Mam prośbę jeśli możesz równiesz przyślij mi ta ksiażke na e-maila: tyska199290@op.pl Z góry dziex :)
Kurde nie wiem jak zciagnac nie mam jakiegos programu a bardzo chcialabym przeczytac taks mozesz mi tez wyslac PLISS:)
moj mail sara137@interia.pl niech mi ktos ja przesle bo z tej stron sciagnelam sobie ale niemam programu a i niewiem jaki to program jest zeby mi sieotworzylO:D
ja tez proszę o wysłanie bo nie wiem jak sie z tego powyzej korzysta ;( Mialam juz tą ksiązke i przeczytalam ale skasowalam przez przypadek....
bardzo proszę moj mail: katarzyna.baran@neostrada.pl
byłby ktoś tak miły....i albo mi powiedział jak to otworzyć (bo u mnie sie nie da) albo by mi to wysłał na agniecha_@onet.eu :( Z góry dziękuję, bo naprawdę mi zależy :*
nie wiem czy to była prośba do mnie no ale jak podałyście maile to ok ;)
wysłane! :)
pozdrawiam
Korien Wieeeeeeeeeeelkie dzięki :* Normalnie biegam na boso po łące ze szczęścia :D:D:D
naprawde nie ma za co :) chociaż buziaki zawsze są miłe także nie narzekam ;D
p.s. o tej porze na boso :)) ? bardzo romantycznie ale uważaj bo sie przeziębisz :P
pozdrawiam
Hmmm....no dobra....może założę takie ekstra czerwone skarpety od św. Mikołaja :D:D:D
Boże!!! kocham cie !! DZIEEEEEEEEEKUJE!!!!!!!!! KSOĄŻKA!! BOZE!!!! RATUNKU ZARAZ ZE SZCZESCIA SIE Z OKNA RZUCE!!! AAA!!!!!
Dzięki wielkie, ja wprawdzie czytałam już tą książkę, ale bardzo chciałam ją mieć. No i teraz już mam ;) Naprawdę uwielbiam ten film. Mam już wszystkie piosenki, teraz książkę, zdjęcia i tapety, brakuje mi jeszcze film. Wie ktoś może gdzie można szybko w necie znaleźć ten film????
Aha!!! I u mnie ta książka otwiera się w WordPadzie. Może komuś przyda się ta informacja
Kurcze mógłby mi ktoś posłać tą książkę na mejla? Bardzo proszę... suerte87@vp.pl z góry dziękuję :)
Zuziu wyslalam juz Ci mejla ale tutaj napisze jeszcze raz - niestety nie moge jej odczytac poniewaz za kazdym razem pojawiaja sie takie dziwne znaczki, a probowalam juz chyba kazdym sposobem - za pomoca Worda, WordPada, Notatnika i nic ;(( Jak ktos wie przy pomocy jakiego programu ja mozna odczytac, bede wdzieczna za pomoc
Alejak się nie uda otworzyć to napisz, bo mam trochę inny program nie Worda. Maila jużwysłałam. Pozdrowionka! ;D
Dziękuję Zuziu, ale niestety nadal nie mogę otworzyć ani dzięki WordPadowi, ani Microsoft Word, ani za pomocą Notatnika, no niczego :( Nie wiem co się dzieje, ale za każdym razem pojawiają mi się dziwne znaczki :( Odpisz jak możesz - z góry dzięki :*
Kurde nie da mi sie tego sciągnąc :( może mi ktoś wyslac tą książke na meila? bylabym bardzo bardzo bardzo wdzięczna :* aga91r@o2.pl buziaki ;*
Link super, ale wiecie, zastanawiam się, kto te książki tłumaczył - jestem po lekturze czterech i jest w nich kolosalna MASA błędów. W "Weronika postanawia umrzeć" czasami wręcz trudno domyślić się sensu zdania. Za to w polskich (nietłumaczonych z żadnego języka) powieściach (np. "Samotność w sieci") wszystko jest w jak najlpeszym porządku. Czy ktoś wie, o co chodzi?
JeJQ!!! Mi rówież jakby mógł przesłać na mailaaa!!ankaosw@op.pl ByŁabym oggggroooomnie wdzięczna;):*:*:* Nigdzie nie ma tej książeczki;(
Jak ktoś chce to mogę wysłać książkę, bo mam na kompie. Tylko napiszcie adresy email. Paru osobom już wysłałam. Pozdrawiam!
hejka tu dagi...mam pytanie jaką książkę wysyłasz????? jak cioś to ja też prosie to mój email kicia990@wp.pl...lub dagi@amorki.pl..........
Elo mi sie ta ksiazka nie chce otworzyc..:(;/ i jakbys mogł/a mi przesłac na e mail byłabym wdzieczna .. kasiula243@o2.pl dzieki:)
MI tez się to nie otwiera w wordzie :(((( a tak bardzo chcialabym ta ksiazke przeczytać... gdyby ktos mogl to niech wysle mi to na maila... me91@interia.pl bede bardzo wdzieczna! z gory dzieki ;*******
Hejka mam pierwszy raz do czynienia ebokiem.Mógłby mi ktos przesłać ten link na mila byłabym baaaaaardzo wdzieczna.Z góry dziękuje:*:*:*:*:*:*:*:*