Chyba w życiu nie oglądałem lepszego filmu (o miłości)a naprawde oglądałem ich wiele. Dziwie się tu niektórym jakie bzdury wypisują że kolorowaty, cukierkowaty itp. Właśnie po to są filmy-tam się dzieją rzeczy, które nie mogą się wydarzyć w prawdziwym życiu-choć nie wszystkie oczywiście :)Mi osobiście film bardzo się spodobał, oglądałem go razem ze swoja dziewczyną i również podziela moje zdanie. Dodam że film widzialem juz z 5 razy i za każdym razem wydaje mi się lepszy, a chyba każdy wrażliwy człowiek, który choć raz był zakochany (ja jestem :))bedzie rozumial przeslanie tego filmu.
Ps. I tą opinie pisze facet ;)
dlaczego od razu żal. Ma swój gust ja się z nim zgodzę w pewnym stopniu. Też lubię obejrzeć czasem filmy które może nie mają odzwierciedlenia w rzeczywistości. Ale to wszystko zależy od człowieka ;).. wyluzujcie trochę.
dzieki, wlasnie chyba zapomnialem dodac ze jest to tylko moja opinia o tym filmie no ale coz :)
niektorzy ludzie, tacy jak adaS :) wchodza na takie strony i pisza tylko po to zeby sie z kims nie zgadzac i sprzeczac, a poza tym wydaje mi sie ze chyba kazdy normalny czlowiek chcialby przezyc prawdziwa piekna milosc i jesli ktos tego filmu nie czuje i nie rozumie to znaczy ze nigdy tak naprawde nie kochal i nie byl zakochany a moze nawet nie byl kochany bo nie mial go kto kochac!