PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33295}

Szkoła uczuć

A Walk to Remember
2002
7,5 236 tys. ocen
7,5 10 1 236116
5,1 26 krytyków
Szkoła uczuć
powrót do forum filmu Szkoła uczuć

W TT piszą, że to komedia romantyczna!! Poza tym oceniają ten film na dwie gwiazdki, a Nigdy w życiu na trzy!! Nie ma to jak opisywać film, którego się nie widziało...

ocenił(a) film na 10
Rudi3

Też mnie to denerwuje. Nawet takiej głupiej bajce jak "Rogate Ranczo" dali 3 gwiazdki :(

ocenił(a) film na 2
Night_Shojo

dwie gwizdki????!! to faktycznie polylka - i fakt widocznie ktos ocenił nie ogladając - bo inaczej z pewnoscią nie dał by nawet jednej!!!

ocenił(a) film na 10
Rudi3

czasami tak robią że nie oglądają filmu tylko biorą gotową recezję z neta:/ ( w każdym razie tak to wygląda ) ja jak leciało DD2 i TV to kupiłam se pełno programów dla wycinków o nim ( mam totalnego fioła na punkcie tego filmu) i było tam pełno takich samych recenzji...i to słowo w słowo takich jak w necie!!!! ostatnio zauważyłam że podali 3 różne długości tego filmu... eeeeee sorry ale co to ma być?!?!?!?!?!?!?!?!

ocenił(a) film na 2
Rudi3

bo ten film ogólnie rzecz biorąc nie zasługuje na więcej niż 2 gwiazdki, tyle dostej film przeciętny a Szkoła Uczuć do takich filmów się zalicza, a to, że nijakie Nigdy w życiu dostało 3 gwiazdki należy pozostawić bez komentarza...pzdr

ocenił(a) film na 10
cureaholic

Flea, chodzi mi o to, że oni po prostu nie ogłądają tych filmów przed oceną a ocena filmu jest zawsze subiektywna, moja akurat jest inna.

ocenił(a) film na 2
Rudi3

nie warto się sugerować oceną z takich gazet, po tym jak Ryś(IMO jedna z największych chał jakie dane było mi obejrzec) dostał 5 gwiazdek w GW nic nie jest juz w stanie mnie zadziwić dlatego recenzje z tele magazynów itp mam gdzieś:P

Rudi3

Akurat 2 gwiazdki dla tego filmu mogly byc prawidlowe.. a 3 gwiazdki niech pozostawia dla filmow typu ojciec chrzestny, pulp fiction, forrest gump i wiele innych.

ocenił(a) film na 6
Rudi3

a co to za roznica ile ma gwiazdek..wazne ze wam sie podobał..jakby wszyscy patrzyli na gwiazdki to co drugi cżłowiek chodziłby oszałaly ze dany film nie ma wiecej gwiazdek , a inny mniej:)

Klaux

ja to bym chciała zauważyć, że wszystkei tandetne bajeczki i polskie filmy (dosłownie) mają trzy gwiazdki. rzadko keidy sie określa film zagraniczny na trzy... widac polacy mają obniżona skale oceniania własnej produkcjii filmów ;)

karmelek16

Mnie ten film nieco przypomina inny "Cała ona" (she's all that). Oglądał ktoś? Tylko że tamten jest nieco bardziej hmm.. komiczny? Na pewno "lżejszy".