jua poprosze na adres pama92@poczta.onet.pl . Z gory dzieki:8mam nadziejje ze dojdas, ze przede wszystkim wyslesz:P
ja bym poprosiła tylko dwie piosenki: jak Landon uczy się tańczyć z mamą a potem tańczy z Jamie i drugą jak są te próby do przedstawienia. Wyślij to na adres olamiklas_92@vp.pl proszę bardzo mi na tym zależy :)
albo jak chcesz to możesz wysłać wszystkie które masz. byłabym bardzo wdzięczna :D
albo jak chcesz to możesz wysłać wszystkie które masz. byłabym bardzo wdzięczna :D
albo możesz mi wysłać same tytuły tych wszystkich piosenek a ja sama już sobie je ściągnę. Z góry dziękuję :)
Ja też baardzo ładnie prosze:) o wszystkie co masz jeśli nie sprawi to problemu;) mój e-mail: martusia_p11@tlen.pl z góry dziękuje:)
Gdybyś była taka miła i przesłała mi te piosenki na adres
justynawojdyna@op.pl. Uwielbiam muzykę z tego filmu, dlatego bardzo mi zależy. Z góry dziękuję. Pozdrawiam Justyna.
Ja bym prosił o to piosenkę co Jamie śpiewa na początku filmu razem z chórem w kościele to jest 10 minuta filmu.
zapomnialem podać to mój mail: aaach_jacek@tlen.pl
chodzi mi o to piosenke co Jamie spiewa na początku filmu razem z chórem w kościele to jest 10 minuta filmu ,jeśli mogłabyś mi przesłac tytuł tej piosenki byłbym bardzo wdzięczny.
Czećś. Chciałabym prosić cie żebyś napisała tytuły tych piosenek. Z góry dziekujem i pozdrawiam fanów tego filmu:):):)
Zapomniałam adresu : nata12_19@wp.pl i prooooooosze o te tytuły. Dzięki:):):):):):)
Tytuły piosenek, ktore moge wam wysłać :
Swichfoot ? I Dare You To Move
Mandy Moore ? Cry
Mandy Moore feat. Jonathan Foreman ? Someday We?ll Know
TopLoader ? Dancing in the moonlight
Swichfoot ? Learning to Breath
Mandy Moore ? Only Hope
Mandy Moore ? It?s Gonna Be Love
Swichfoot ? You
Rachael Lampa ? If You Believe
Cold ? No One
Shane West ? So What Does It All Mean
New Radicals ? Mother We Just Can?t Enough
Swichfoot ? Only hope
była bym bardzo wdzięczna za piosneki wysłane na maila ale jesli nie możesz wsytarczą tytuły :D tych piosenek Anulka1559@wp.pl lub gg 2979209
Jeśli komus nie wyslalam piosenek, albo wyslalam i doszly tylko niektóre to piszcie na e-maila : jamie051292@interia.pl, buziaczki.....:*
prosze cie bardzo wyslij mi te piosenki strasznie mi sie podobają mój adres :godek4@interia.pl .Z góry dzieki
jeśli masz chwilę, to prześlij mi 13 piosenek z tego filmu na adres: asia_k6@o2.pl, z góry dziekuję, pozdrawiam
Jak bym mogła to też bym Cię bardzo prosiła żebyś mi wysłała. Będe bardzo wdzięczna. Oto mój adres olka2120@interia.pl
cześć prosiłabym tytuł piosekni kiedy ona śpiewa na przedstawieniu i jak london płacze w samochodzie.z góry dziękuje