PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33295}

Szkoła uczuć

A Walk to Remember
2002
7,5 236 tys. ocen
7,5 10 1 236114
5,1 26 krytyków
Szkoła uczuć
powrót do forum filmu Szkoła uczuć

Nicholas Sparks-Jesienna miłość --) jest lepsza niż film :)

ocenił(a) film na 7
imbryck

mi się książka nei podobała, ale jak ktoś chce to moge wysłać na maila. jak coś to piszcie na mojej stronie.
Polecam inną książkę Nicholasa Sparksa- ,,List w butelce". Bardzo wzruszająca

ocenił(a) film na 9
Raederle

też czytałam ksiązkę "list w butelce" i polecam. Bardzo wzruszająca. Na jej podstawie został nakręcony film, który też oglądałam. Tresć jest jednak trochę zmieniona (jak zwykle).

ocenił(a) film na 10
Raederle

tO JA BARDZO PROSZĘ ;) Bo szukalam we wszystkich księgarniach ale nie ma... Moj mail to katarzyna.baran@neostrada.pl

ocenił(a) film na 10
Raederle

To ja bardzo proszeę - szukalam we wszystkich ksiegarniach ale n ie ma - moj mail katarzyna.baran@neostrada.pl
Dzięki

ocenił(a) film na 10
Raederle

To ja bardzo proszeę - szukalam we wszystkich ksiegarniach ale n ie ma - moj mail katarzyna.baran@neostrada.pl
Dzięki

Raederle

To ja tez poprosze ją na maila :) elcia_hehe@op.pl

Raederle

prosilabym o przeslanie mi ksiazki na moj e-mali dorotatarala@poczta.onet.pl

Raederle

Jeśli możesz prześli mi ksiązkę na maila: katarzynajesionka@wp.pl, szukałam we wszystkich ksiągarniach i znalazłam jedynie wydanie angielskie. Bardzo dziękuje:)))

ocenił(a) film na 10
Raederle

ja tez bym bardzo prosila o ksiazke,z gory dziekuje agatakoczut@wp.pl

ocenił(a) film na 8
Raederle

Ja też bym prosiła o przesłanie książki na wirion1@wp.pl

ocenił(a) film na 10
Raederle

Błagam Cię wyslij mi te książke szkoła uczuć bardzo mi na tym zalezy :) z góry dziekuje;*

Raederle

Ja tez chcialbym jakby mlżna było mój adres to krecus6661@o2.pl

użytkownik usunięty
Raederle

Jak mogłabyś mi przesłać mailem "jesienną miłość" to byłabym ci OGROMNIE wdzięczna. mój e-mail: nati1002@buziaczek.pl WIELKIE DZIĘKI :* :* :*

imbryck

Ja też bardzo prosze o przesłanie książki na adres: patrycja19723@wp.pl
z góry dziękuje !!
pozdrawiam

McLuna

Ja! Ja! Ja tez bym chciała:) Poprosze bardzo o tę lekturkę. natalia.b.86@wp.pl

ocenił(a) film na 9
natalia_b_86

Ja też bardzo prosiłabym o przesłanie mi tej ksiązki na maila joasia15@wp.pl

ocenił(a) film na 7
joasia1990

mogłabyś przeslać mi też? ;) facetka w ksiegarni internetowej powiedziala ze nie ma tej książki nigdzie ...grrr ;) korien@interia.pl

ocenił(a) film na 10
imbryck

Czytałam tę książke jesienna miłość nawet nie zła przeważnie książki są lepsze niż filmy lecz tym razem było odwrotnie bardzie podobał mi sie film .

ocenił(a) film na 10
imbryck

jezeli istnieje możliwośc to byłabym wdzięczna=] aagggaa&@o2.pl

ocenił(a) film na 10
imbryck

soory pomyłka aagggaa7@o2.pl

ocenił(a) film na 10
imbryck

ja też proszę o przesłanie jej adres to grzesiekmomot@o2.pl

ocenił(a) film na 10
imbryck

a jak sie nazywa film na podstwie ksiazki list w butelce ?? napiszcie mi na gg 5135327 thx pozdro

ocenił(a) film na 10
panfilek69

jezeli istnieje możliwośc to byłbym wdzięczny a moj mail to bartusk07@wp.pl z góry dziekuje

ocenił(a) film na 10
panfilek69

jezeli istnieje możliwośc to byłbym wdzięczny a moj mail to bartusk07@wp.pl z góry dziekuje

ocenił(a) film na 10
imbryck

blagam cie wyslij mi te ksiazke jak mozesz blaszencja@interia.pl

ocenił(a) film na 10
imbryck

I ja bym Cię również prosiła o wysłanie marta224@vp.pl

imbryck

jesli będziesz miałą czas...
martini215@wp.pl
z góry b.dziękuję.

użytkownik usunięty
martini215

Oj też czytałąm książkę. Jest piękna. Nie sposób się oderwać. Napisana w prostym przystępnym języku :)
Niestety (?) nie płakałam czytając ją, w przeciwieństwie do filmu. Może dlatego, ze czytałam ją wśród ludzi, i gdzieś tam podświadomie wstydziłam się publicznie zapłakac :P
Sparks jest niesamowitym pisarzem. Szereg uczuć i emocji potrafi wyrazić słowami, co jest nie lada sztuką.
Film też mi się ogromnie podobał. Chociaz było tam kilka zmian.
Ale nie potrafię powiedzieć co było lepsze. Może dlatego, ze film oglądałam najpierw i czytając książką, postaci i zdarzenia kreowałam sobie na podobieństwo filmu ...

ocenił(a) film na 10

Mam prośbę jeśli możesz wyślij mi tą stronkę: tyska199290@op.pl Z góry dziex! :)))

ocenił(a) film na 10
tyska_4

przed chwilką skończyłam czytać książke... moim zdaniem jest o wiele lepsza niż film, czytając płakałam tak samo mocno jak na filmie a momentami nawet bardziej.
Nie sposób się od niej oderwać, jak zaczęłam czytać to ani razu nie przerwałam (no może tylko żeby sięgnąć po chusteczki).
Polecam ją wszystkim tym co oglądali film, a nawet jeśli nie oglądali i nie czytali jeszcze tej książki.
(Film również bardzo mi się podobał.)
Pozdrawiam :)

ocenił(a) film na 10
imbryck

Książka jest po prostu cudowna!!! Przeczytałam ją w kilka godzi. Płakałam jeszcze bardziej niż na filmie!!! Warto przeczytac :)) tez uwazam ze jest lepsza niz film... :)