mi się książka nei podobała, ale jak ktoś chce to moge wysłać na maila. jak coś to piszcie na mojej stronie.
Polecam inną książkę Nicholasa Sparksa- ,,List w butelce". Bardzo wzruszająca
też czytałam ksiązkę "list w butelce" i polecam. Bardzo wzruszająca. Na jej podstawie został nakręcony film, który też oglądałam. Tresć jest jednak trochę zmieniona (jak zwykle).
tO JA BARDZO PROSZĘ ;) Bo szukalam we wszystkich księgarniach ale nie ma... Moj mail to katarzyna.baran@neostrada.pl
To ja bardzo proszeę - szukalam we wszystkich ksiegarniach ale n ie ma - moj mail katarzyna.baran@neostrada.pl
Dzięki
To ja bardzo proszeę - szukalam we wszystkich ksiegarniach ale n ie ma - moj mail katarzyna.baran@neostrada.pl
Dzięki
Jeśli możesz prześli mi ksiązkę na maila: katarzynajesionka@wp.pl, szukałam we wszystkich ksiągarniach i znalazłam jedynie wydanie angielskie. Bardzo dziękuje:)))
Błagam Cię wyslij mi te książke szkoła uczuć bardzo mi na tym zalezy :) z góry dziekuje;*
Jak mogłabyś mi przesłać mailem "jesienną miłość" to byłabym ci OGROMNIE wdzięczna. mój e-mail: nati1002@buziaczek.pl WIELKIE DZIĘKI :* :* :*
Ja też bardzo prosze o przesłanie książki na adres: patrycja19723@wp.pl
z góry dziękuje !!
pozdrawiam
mogłabyś przeslać mi też? ;) facetka w ksiegarni internetowej powiedziala ze nie ma tej książki nigdzie ...grrr ;) korien@interia.pl
Czytałam tę książke jesienna miłość nawet nie zła przeważnie książki są lepsze niż filmy lecz tym razem było odwrotnie bardzie podobał mi sie film .
a jak sie nazywa film na podstwie ksiazki list w butelce ?? napiszcie mi na gg 5135327 thx pozdro
jezeli istnieje możliwośc to byłbym wdzięczny a moj mail to bartusk07@wp.pl z góry dziekuje
jezeli istnieje możliwośc to byłbym wdzięczny a moj mail to bartusk07@wp.pl z góry dziekuje
Oj też czytałąm książkę. Jest piękna. Nie sposób się oderwać. Napisana w prostym przystępnym języku :)
Niestety (?) nie płakałam czytając ją, w przeciwieństwie do filmu. Może dlatego, ze czytałam ją wśród ludzi, i gdzieś tam podświadomie wstydziłam się publicznie zapłakac :P
Sparks jest niesamowitym pisarzem. Szereg uczuć i emocji potrafi wyrazić słowami, co jest nie lada sztuką.
Film też mi się ogromnie podobał. Chociaz było tam kilka zmian.
Ale nie potrafię powiedzieć co było lepsze. Może dlatego, ze film oglądałam najpierw i czytając książką, postaci i zdarzenia kreowałam sobie na podobieństwo filmu ...
Mam prośbę jeśli możesz wyślij mi tą stronkę: tyska199290@op.pl Z góry dziex! :)))
przed chwilką skończyłam czytać książke... moim zdaniem jest o wiele lepsza niż film, czytając płakałam tak samo mocno jak na filmie a momentami nawet bardziej.
Nie sposób się od niej oderwać, jak zaczęłam czytać to ani razu nie przerwałam (no może tylko żeby sięgnąć po chusteczki).
Polecam ją wszystkim tym co oglądali film, a nawet jeśli nie oglądali i nie czytali jeszcze tej książki.
(Film również bardzo mi się podobał.)
Pozdrawiam :)