bardzo mnie ciekawi jak by wyglądał adruga część tego wspaniałego filmu. I ciekawi czy jest takie miejsce albo w internecie gdzie można napisac do niuch zeby wyreżysowali druga cześc filmu. Dalsze losy Landona Cartera
Broń Boże... i co on robiłby w tej drugiej części :D według mnie nie ma szans na drugą część.
pozdrawiam :)
moze i masz racje ale interresuje mnie jaki jest sposób skontaktowania się z tymi ludzmi co reżyserowali i występowali w tym filmie bardzo prosze o pomoc
co do aktorow to na oficialnych stronach aktorow sa czesto maile kontakotwe. Ale to ze Ci odpisza jest jak trafienie 6 w totka ,poprostu nie maja czasu na siedzenie przed kompem i odpisywanie na setki maili dziennie :)
Teraz jest już za późno na kręcenie drugiej częsci filmu. Aktorzy się zmienili, to już nie było by to samo. Poza tym film o Landonie, bez Jamie to już nie to samo. Gdyby chcieli to by nakręcili drugą czesc filmu od razu po sukcesie pierwszej. Mogli by naprzykład w drugiej częsci przedstawic ostatnie wpólne lato dwojga zakochanych, czyli od ślubu po smierc Jamie. Widocznie jednak nie opłacało by im się, bo jak zazwyczaj to bywa drugie częsci filmów nie dorównują pierwszym, a w tym przypadku to było by nieuniknione.
Ma ktoś może wycięte sceny z filmu podczas nagrywania? Wie ktoś wogle czy takie pojawiły się publicznie?
pewnie na płycie dvd z filmem są jakieś wycięte sceny tak mi sie wydaje bo dotychcasz jakie filmy wypożyczałerm albo kupywałem (dvd) to były z rozszerzeniem, takk więc można spróbowac
niestety w tym przypadku tak nie jest, wczoraj dostałem paczke z tym pięknym filmem i dziś ponownie go oglądałem - na płycie nie ma scen usuniętych, choć są inne dodatki (wywiady, making of i teledysk cry) generalnie polecam:)
może i mógłbym ale nie ma to za bardzo sensu - niemal wszystkie te dodatki ja making of i teledysk można oberzeć na YouTube
Szkoła uczuć nie ma szans na sequel. To już na pewno nie byłoby to samo. A nawet jesliby zrobili dwójkę, to zniszczyłaby reputacje pierwszej częśli, tak jak się dzieje w innych przypadkach, kiedy sequel jest niewypałem. Ja osobiście jestem przeciwna kręceniu dwójki, ale wydaje mi się, że jakby mieli ją kręcić to już dawno by to zrobili.
Pozdrawiam :)