Szkoła uczuć to najlepszy film jaki kiedykolwiek widziałam, oglądam go codzinnie (przynajmniej sie staram) i nie potrafie przestać oglądać i ryczeć... Jest piękny... no i Shane w roli głównej z Mandy Moore... Kocham ten film! Piosenki do filmu wspaniałe zwłaśzcza ONLY HOPE i Cry... mam je wszystkie i kochaam je bardzo ;dd Moge oczywyiście przesłać :)
jesli kiedys bedzie Ci sie nudzic zapraszam na moja strone:PJest tam mala ankieta i inne ciekawe rzeczy dotyczace tego filmu.Zgadzam sie film piekny.Tez go ogladam kiedy tylko moge i nadal rycze! pozdrawiam Fanów tego filmu!
maadziusiaa mam taką wielką prośbę jakbyś mogła mi wysłać wszystkie piosenki oprócz "Only hope" na bielinka2@tlen.pl z góry wielkie dzięki :).
Zgadzam się film przepiękny, jak go oglądam to zawsze na nim płacze i to bardzo. Nie oglądam go codziennie bo by mi chusteczek w sklepach pewnie zabrakło. Miłość jaka im się przytrafiła jest wspaniała szkoda tylko że tragiczna. Wydaje mi się, ża jakby na świecie było więcej osób, które dażą się tak wspaniałym uczuciem byłoby piękniej.
Pozdrawiam :):*