Ogladaj,bo naprawde warto!Bardzo wzruszajace,choc pierwsze 30 minut na to nie wskazuje;]Naprawde polecam:)
ja ten film oglądałam go już kilkanaście razy , za każdym razem płacze , to jest super romansidło :D polecam ten film bo naprawde warto go zobaczyć , ja juz czekam kiedy bedzie 21.30
no ja też czekam z niecierpliwością na ten film :) a dopiero fakty lecą.. eh.. Juz wiem ze sie pewnie porycze jak to zwykle bywa na romansidełkach :* ten typ tak ma ;)
nie tylko dla kobiet :) faceci też oglądaja i nawet na FilmWebie widzialam post jakiegos chlopaka ktory pisal ze tez plakal :) slodkie :*
Taa, to jeden z tych filmów, który wzrusza facetów. Śliczny film :) Polecam oczywiście.
Hehe ja też sie juz nie moge doczekac chociaz oglądałam ten film juz 2 razy, ale jest po prostu świetny i fajnie będzie go oglądnac jeszcze raz :)
Ja oglądałam wczoraj poraz pierwszy i strasznie się wzruszyłam. Film był przepiękny rycząłam prawie od początku tzn od przedstawienia ale brakowało mi kilku scen w filmie chociażby miłosnych no i pogrzebu wtedy to juz wogóle bym sie zanosiła płacząc:)
Czyżby tylko płeć piękna oglądała ten film?
Oglądałem go drugi raz i znowu połowę przepłakałem (i grubo godzinę po filmie cały zamazany w łazience rozmażałem o miłości).
Ogólnie przy drugiej połowie filmu nie mogłem się powstrzymać od łez choćby na 5 minut...
Boski film, dziewczyny, kiedy widzicie, że chłopak stara się dla Was i poświęca odwdzieczajcie się tym samym (i na opak, faceci, dbajcie o swoje partnerki) Tutaj nie ma mowy o jakimkolwiek wstydzie albo czymś z tych rzeczy. Tak rodzą się prawdziwe uczucia.