PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33295}

Szkoła uczuć

A Walk to Remember
2002
7,5 236 tys. ocen
7,5 10 1 236124
5,1 26 krytyków
Szkoła uczuć
powrót do forum filmu Szkoła uczuć

kiczowata historia, a to zdanie na koncu kompletna klapa!!!!! prawdziwe filmy PIEKNE to miasto aniolow i vaniia sky a nie to badziewie

JezynowySOK

Mi sie rowniez film nie podobał po ok 15 mniutach pomyslałam jak sie pewnie skończy no i przewidywania sie sprawdziły, ale kazdy ma swoj gust, widze ze wiekszosci osobom sie podobal:))
Pozdrawiam!

ocenił(a) film na 10
JezynowySOK

widac ze jestes typem bezwrazliwca;/ ktorego ineteresuja jakies durne filmy ;/ zreszta swiadczy o tym tak wysoka srednia no ni?

pozdro marchewkoysoku :DF

ocenił(a) film na 1
wiertaraaa

Bez Wrazliwiec? ten film to pewnie wg ciebie mega romantyczny film. slodkie ale glupie. przykro mi. Nienawidze filmow przewidywalnych, a ten taki bey po 1 minucie obejrzenia. Sorry . Piękny film to Moulin Rouge, vanilla sky a przede wszystkim Miasto Aniołków. Napiekniejsze, romantyczne , nieprzewidywalne i o to chyba chodzi.

ocenił(a) film na 10
JezynowySOK

Mi się np. Miasto Aniołów podobało, acz nie był tak wzruszający jak Szkoła Uczuć. Może bardziej oryginalny i ciekawszy pomysł na fabułę, ale to wszystko :)

ocenił(a) film na 10
JezynowySOK

no zebys wiedzial/a. Znam fajniejsze, ale to 1 z filmow ktory naprawde poruszyl serca! OO! patrz na srednia z 14 tysiecy ma nadal 8... wiec samo o sobie swiadczy...

ocenił(a) film na 10
JezynowySOK

Widzę tutaj krytyka filmowego z krwi i kości. Dziękujemy za profesjonalny komnetarz filmu. Jednakże proszę pamiętać, że każdy ma swoje gusta.