kiczowata historia, a to zdanie na koncu kompletna klapa!!!!! prawdziwe filmy PIEKNE to miasto aniolow i vaniia sky a nie to badziewie
Mi sie rowniez film nie podobał po ok 15 mniutach pomyslałam jak sie pewnie skończy no i przewidywania sie sprawdziły, ale kazdy ma swoj gust, widze ze wiekszosci osobom sie podobal:))
Pozdrawiam!
widac ze jestes typem bezwrazliwca;/ ktorego ineteresuja jakies durne filmy ;/ zreszta swiadczy o tym tak wysoka srednia no ni?
pozdro marchewkoysoku :DF
Bez Wrazliwiec? ten film to pewnie wg ciebie mega romantyczny film. slodkie ale glupie. przykro mi. Nienawidze filmow przewidywalnych, a ten taki bey po 1 minucie obejrzenia. Sorry . Piękny film to Moulin Rouge, vanilla sky a przede wszystkim Miasto Aniołków. Napiekniejsze, romantyczne , nieprzewidywalne i o to chyba chodzi.
Mi się np. Miasto Aniołów podobało, acz nie był tak wzruszający jak Szkoła Uczuć. Może bardziej oryginalny i ciekawszy pomysł na fabułę, ale to wszystko :)
no zebys wiedzial/a. Znam fajniejsze, ale to 1 z filmow ktory naprawde poruszyl serca! OO! patrz na srednia z 14 tysiecy ma nadal 8... wiec samo o sobie swiadczy...