Jaki jest tytył książki? Bardzo chciałabym ją przeczytać, choć film już oglądałam 3 razy. ;D "Jesienna miłość"??
Tak "Jesienna miłość", autor: Nicholas Sparks. Jak chcesz, to podaj maila, to Ci przesle całośc napisaną w wordzie :)
Jeżeli można to ja poproszę..Po prostu zakochałam się w filmie i chciałabym teraz przeczytac książkę..
Mój adres mailowy to :
kinga69@autograf.pl
Z góry dzięki:
Videl
A mi bardzo też podobał się "słodki listopad"w tych filmach jest dośc duże podobieństwo
Pozdrawiam serdecznie
wlasnie obejrzalam film... bardzo mi sie podobal... teraz chcialabym przeczytac ksiazke,wiec jesli mozesz to przeslij mi
moj mail: paula.d3@wp.pl
mogłabym też prosić bardzo bym chciała przeczytać tę książkę a nie mam okazji jej wypożyczyć mój e-mail to anla93@tlen.pl
łał, masz? mogłabyś mi przesłać? ;] mój e-mai: gienia_1993@wp.pl
z góry dziękuję <33
witam czy moze pani mi wyslac ta ksiazke w wordzie na mojego maila ninexia@o2.pl, dziekuje bardzo i pozdrawiam
Hej:) a czy ja tez mogłabym dostać te ksiązke na maila?? Bardzo bym prosiła:) asiek1323@wp.pl
Z góry dziękuje;)
Ja też mogłabym prosić o przesłanie? Byłabym bardzo wdzięczna. Z góry dziękuje i pozdrawiam! belakoma@wp.pl
Oo... ja także byłabym bardzo wdzięczna za wysłanie tej książki na mail'a... Film oglądałam trzy razy i za każdym razem przy słowach ,,I odeszła, razem ze swoją niesłabnącą wiarą" płaczę jak dziecko. samanta.michalewicz@gmail.com Dziękuję z góry. :-)
Hej! Ja jesli moge to też bym Cię bardzo ładnie poprosiła, żebyś mi ją przesłała:) Mój adres to 93anka@wp.pl. Pozdrawiam cieplutko!Anka
o ja tez bym chciala ja tez!!! martka_92@op.pl z góry wielkie dzieki:) pozdrawiam :)
byłabym bardzo wdzięczna gdyby ktoś mi wysłał na meila treść tej książki :)
moj adres: aniax164@wp.pl
prosze :):)
z góry bardzo, bardzo, bardzo dziękuję:):)
Ja z wielką chęcią również bym przeczytała tę książkę :)
Oto mój e-mail:
rzaszka93@wp.pl
Z góry dziękuję :)
Ja też szukam tej książki:) Mogłabyś mi ją przesłać??:)Proszę:* somebody.crazy14@op.pl Z góry straszne dzięki:)
ludzie, czy na prawdę tak trudno wpisać w google "jesienna miłość" ebook ? mnie znalezienie zajęło 2 minuty...
powiem tak :p książka dobra , przeczytałem w 1 dzieŃ , ale troche inna od mojego ulubionego filmu czyt. Szkoła uczuć
Ja też dziękuje, choć wczesniej udało mi się znalazc tą książke.
Oczywiscie już przeczytałam.
Film miejscami całkowicie inny niż książka. Ale nie jest źle. ;)
mógłby mi kots przesłac tą książkę? bardzo proszę! i z góry dziekuję :) p094@wp.pl