Ten film jest poprostu piekny.....W czwartek pierwszy raz go ogladałam i tak mi sie spodobał, ze az sobie sciagnełam piosenki z niego i nawet sam film!Ci którzy uważają ze ten film jest kiepski to po prostu ludzie bez serca, nieczuli i zimni!Ten film po prostu trafia prosto w serce i wyciska łzy!strasznie na nim płakałam....
Hej!film ściągałam przez LimeWire'a
Jak zaczełam go ściągać ok 18 to na drugi dzień rano już go miałam.A jeśli chcesz piosenki to w jaki kolwiek program do sciągania który posiadasz wpisz Mandy Moore, ja tak włąsnie zrobilam.
Pozdrawiam
a ty masz ten film z napisami czy bez i jeszcze jedno pytanie czy przez eMule będzie mi dłużej ściągać czy tak samo
Napisy ściągałam sobie oddzielnie..... Ciężko mi powiedzieć co do emuli, ale podejrzewam, ze wolniej bo ten program który ci podałam jest napewno szybszy.Ale nie wiem...spróbuj przez emule jesli chcesz.
"Ci którzy uważają ze ten film jest kiepski to po prostu ludzie bez serca, nieczuli i zimni!" Bla, bla, bla...Oklepany tekst, hehe.
Film jest kiepski;-)
Jest troche oklepany i jest przesadzony ale film uważam za bardzo dobry ;) zwłaszcza ścieżka dżwiekowa dopasowana świetnie klimatycznie do filmu ;)
pozdrawiam
musze przyznać że ten film jest świetny, historia rzeczywiscie może wydawac sie prosta ale gra tych aktorów ..to uczucie pokazane po prostu mnie rokleiło...oglądałem już filmy "wyciskacze łez" ale żaden nigdy nie podział na mnie jak ten...a zawsze jak widze scene w szpitalu to od płaczu powstrzymac sie nie moge
pozdr dla fanów SU , fajnie było by was poznać:)
zgadzam się z tobą "zauroczona" ten film jest super do niedawna nie wiedziałem o tym filmie ale jak obejrzałem go w cawartek na tvn to od razu mnie wzruszył i wciągnął i teraz tylko o tym filmie myśle i siedze na komputerze i przglądam stronki o tym filmie i tez mysle ze to jest dobry pomysł by zapoznac się z fanami co wy na to aha pisze czy ktoś wie jak się nazywa program którego gospodarzem jest Mandy Moore (drugi sezon) i jak szukać tego programu w internecie i czy jest tez również w naszym Polskim MTV aha i moze fajnie byłoby by napisac list to Mandy Moore o polskich fanach i o filmie w którym grała i jak wszyscy cenią jej talent jest wspaniałą aktorką ale również i piosenkarką bo znalazłem jej adres co wy o tym myslicie
dziękuje wszystkim co przeczytali ten tekst i pzdrawiam i licze na szybką odpowiedz
i co w tym śmieznego ze lubie ten film to co to ty sie śmiejesz ze to jest film o miłości o życiu ja teraz inaczej dostrzegam życie ale ty najprawdopodobniej nie tutaj jest wiele chłopaków pewnie co lubią ten film
i tak poza nawiasem pozdrawiam wszystkich fanów filmu "SU"