To znaczy dramaty o miłości, króra nie ma szans na happy end. Jak do tej pory widziałam tylko:
- Titanic
- Wzgórze nadziei
- Szkoła uczuć
- Brokeback Mountain
- Gwiezdne wojny: Zemsta Sithów
Bardzo mi zależy na innch tytułach, ponieważ lubię takie filmy, gdyż na dłużej zapadają w mojej pamięci. Byłabym wdzięczna!
Oglądnij sobie film Miejsce na ziemi Here on Earth (2000)
http://www.filmweb.pl/Film?id=32763 [www.filmweb.pl/Film?id=...]
Ja proponuje DOnnie Darko , jeden z moich ulubionych filmów xD
http://www.filmweb.pl/Film?id=5158 [www.filmweb.pl/Film?id=...]
wsytepuje tam miłość vez HappY EndU ... pozdrawiam
ja polecam szkołe uwodzenia ten film też jest super i choć koniec nie jest happy end`em
a ja dodam miasto aniolow, piękny film i dopiero w nim ujrzałam jak świetnym aktorem jest Cage, poprostu miodzio
Dzięki za tytuły! 3 z proponowanych mi filmów już widziałam: "Miejsce na ziemi", "Słodki listopad" i "Szkołę uwodzenia", a resztę z pewnością niedługo obejrzę. Jeśli jeszcze znacie inne takie filmy, to piszcie. Póki co, zapraszam do wypełnienia ankiety filmowej na moim blogu. Liczę na Wasze wpisy:-)
Pozdrawiam!
witam. podam narazie 1 film bo żaden inny nie przychodzi mi do głowy z tych co jeszcze nie było tu na forum, mianowicie 'angielski pacjent'
Też lubię takie filmy... Większość, które znam już wymieniono, ale polecam jeszcze "Love Story" i "Miłość w Nowym Jorku".
Ja proponuje jeszcze "Love story", "Miłość w Nowym Jorku", "Waleczne serce", "Moulin Rouge!". Też uwielbiam takie fimly, pozdrawiam:)
To ja jeszcze moge dodać filmy takiej jak:
- List w Butelce
- Chasing Liberty
- The Bodyguard
- Marzyciel
- Pamiętnik
- Efekt Motyla
to by było na tyle, jeżeli coś sobie przypomne to jeszcze tu zawitam :)
ja polecam "love story" (czytałam ksiazkę, ale nie wiem czy film jest dobry) wspaniała opowieśc, a kończy sie bardzo smutno
Obejrzałam Love Story, ale jakoś ten film mną nie wstrząsnął. Szkoła uczuć jest lepsza.
Dzięki wszystkim za tytuły. Napewno wszystkie te filmy obejrzę jak tylko zdam maturę, bo obecnie nie mam na nic czasu :-(