Szkoła uczuć

A Walk to Remember
2002
7,5 236 tys. ocen
7,5 10 1 236252
4,9 19 krytyków
Szkoła uczuć
powrót do forum filmu Szkoła uczuć

To znaczy dramaty o miłości, króra nie ma szans na happy end. Jak do tej pory widziałam tylko:

- Titanic
- Wzgórze nadziei
- Szkoła uczuć
- Brokeback Mountain
- Gwiezdne wojny: Zemsta Sithów

Bardzo mi zależy na innch tytułach, ponieważ lubię takie filmy, gdyż na dłużej zapadają w mojej pamięci. Byłabym wdzięczna!

ocenił(a) film na 10
milla_88

Zapomniałam jeszcze o:

- Romeo i Julia
- Tristan i Izolda

milla_88

Oglądnij sobie film Miejsce na ziemi Here on Earth (2000)
http://www.filmweb.pl/Film?id=32763 [www.filmweb.pl/Film?id=...]

ocenił(a) film na 9
milla_88

Proponuje "...ing" jest to świetny koreański melodramat, polecam:)

milla_88

Ja proponuje DOnnie Darko , jeden z moich ulubionych filmów xD
http://www.filmweb.pl/Film?id=5158 [www.filmweb.pl/Film?id=...]
wsytepuje tam miłość vez HappY EndU ... pozdrawiam

milla_88

hmm.. a 'Sweet November' z C.Theron i K. Reeves ??

ocenił(a) film na 10
milla_88

ja polecam szkołe uwodzenia ten film też jest super i choć koniec nie jest happy end`em

użytkownik usunięty
buffy_maniac

a ja dodam miasto aniolow, piękny film i dopiero w nim ujrzałam jak świetnym aktorem jest Cage, poprostu miodzio

ocenił(a) film na 10

Dzięki za tytuły! 3 z proponowanych mi filmów już widziałam: "Miejsce na ziemi", "Słodki listopad" i "Szkołę uwodzenia", a resztę z pewnością niedługo obejrzę. Jeśli jeszcze znacie inne takie filmy, to piszcie. Póki co, zapraszam do wypełnienia ankiety filmowej na moim blogu. Liczę na Wasze wpisy:-)
Pozdrawiam!

milla_88

witam. podam narazie 1 film bo żaden inny nie przychodzi mi do głowy z tych co jeszcze nie było tu na forum, mianowicie 'angielski pacjent'

ocenił(a) film na 10
Jendrek

Też lubię takie filmy... Większość, które znam już wymieniono, ale polecam jeszcze "Love Story" i "Miłość w Nowym Jorku".

ocenił(a) film na 10
Jendrek

Ja proponuje jeszcze "Love story", "Miłość w Nowym Jorku", "Waleczne serce", "Moulin Rouge!". Też uwielbiam takie fimly, pozdrawiam:)

milla_88

To ja jeszcze moge dodać filmy takiej jak:

- List w Butelce
- Chasing Liberty
- The Bodyguard
- Marzyciel
- Pamiętnik
- Efekt Motyla

to by było na tyle, jeżeli coś sobie przypomne to jeszcze tu zawitam :)

milla_88

ja polecam "love story" (czytałam ksiazkę, ale nie wiem czy film jest dobry) wspaniała opowieśc, a kończy sie bardzo smutno

ocenił(a) film na 10
martini215

Obejrzałam Love Story, ale jakoś ten film mną nie wstrząsnął. Szkoła uczuć jest lepsza.

milla_88

cóż, zawsze warto przeczytać ksiazkę, bo jest naprawdę wspaniała:)

ocenił(a) film na 9
martini215

polecam "Crash" Miasto Gniewu Pozdrawiam !

ocenił(a) film na 10
szugas

Dzięki wszystkim za tytuły. Napewno wszystkie te filmy obejrzę jak tylko zdam maturę, bo obecnie nie mam na nic czasu :-(

ocenił(a) film na 4
milla_88

hm...Polecam Moulin Rouge, film kostiumowy, musiacal, ale tez kończy się tragiczne...gorąco polecam :) ( film rezyserował Baz Luhrman-reżyser "Romeo i julii" )