PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33295}

Szkoła uczuć

A Walk to Remember
2002
7,5 236 tys. ocen
7,5 10 1 236124
5,1 26 krytyków
Szkoła uczuć
powrót do forum filmu Szkoła uczuć

9 kwietnia (poniedziałek) w TVN-ie o godzinie 17.OO puszczą "Szkołę uczuć " :) Nie wiem jak wy ,ale ja pomimo tego ,że oglądałam ten film 5 razy mam zamiar zobaczyć go jeszcze raz :)

ocenił(a) film na 10
Agigii

Ja również.......

Metaxa

Ja także należe do fanek filmu, pierwszy raz oglądałam niedawno, ale już zdążyłam to poczynić kilka razy. :D

ocenił(a) film na 10
Metaxa

Tylko 5 ??? ja chyba ponad 30... :D:D:D:D:D:D:D:D:D

Agigii

Super ze leci, ale mi sie niepodoba ze tak wczesnie go puszczaa, ale i tak bede ogladac :)

ocenił(a) film na 10
mucha1992

Wieczorem lepszy klimat :D Cieszę się, że znów puszczą...kocham ten film...

ocenił(a) film na 7
Agigii

hmm...fajnie bo na razie tylko na kompie oglądałem. Godzina mi nie przeszkadza zbytnio, ale musi być słońce bo gdy będzie lekko zachodzić to się zrobi wtedy klimacik:)

ocenił(a) film na 10
MastaKGR

oglDAM TEN FILM BARDZO CZESTO KOCHAM GO....
I bede go ogladac zawsze bez roznicy o ktorej godzinie bedzie lecial... Ale LUDZIE nie moge tego przezyc jak piszą SZKOŁA UCZUĆ KOMEDIA ROMANTCYZA co to za koedia gdzzie głowna bohaterka umiera na białaczke? JA pieR**** nawet w teletygodniu tak pisza:/ GRR... Powinni sie dbrze zastanowić... Na wszystkich forach np ... jakie komedie romantyczne polecacie? I tamkazdy pisze szkoła uczuć? JeSuS moze poczytajcie troche na temat rodzaii filmowych a pozniej piszcie o to raczej koedia nie jest :/ Dziekuje za uwage...

ocenił(a) film na 10
Agigii

ja też to cudowne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie moge się doczekać