PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33295}

Szkoła uczuć

A Walk to Remember
2002
7,5 236 tys. ocen
7,5 10 1 236124
5,1 26 krytyków
Szkoła uczuć
powrót do forum filmu Szkoła uczuć

ach

ocenił(a) film na 9

wyczałam jak głupia.
piekny film o potędze miłości. ukazuje jakmilosc zmienia ludzi..jak sprawia ze staja sie lepsi...
kocham kocham kocham!
i polecam
10/10

ocenił(a) film na 9
madeleiness

* ryczałam miało być ;)

jeszcze raz - kocham ten film !!!!!!!!!!!!!!!!!!
i aktorów..i przede wszystkim muzykę.

ocenił(a) film na 10
madeleiness

Czesc:) Masz racje...film jest bardzo pouczający...ja sobie go własnie sciągnełam i tez ryczałam jak nie wiem co...:) Muzyka tez jest dobra...film poprostu genialny...:);) Polecam

ocenił(a) film na 10
cycek123

....Film o prawdziwej miłości warty oglądnięcia...choć ciężko mnie wzruszyć ten film ma głębię przez która przemawia sprawia, że to co się ogląda i czuje sie i przeżywa....... 11/10

madeleiness

Film widziałam już 4 razy, ale za każdym razem płaczę... Piękny i wzruszający.

ocenił(a) film na 9
madeleiness

taak...a ten chłopak :D...tzn tak się zmienić z miłości do niej...coś cudownego!!!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 3
madeleiness

Kurcze co wy w nim widzicie, ten ilm jest nudny!! i co w nim takiego pouczjącego?! Nawet jakoś mnie nie specjalnie wzruszył...

ocenił(a) film na 10
madeleiness

Ja też ryczałem... A poza tym film ten zapadł mi w pamięć jak żaden inny, ciągle widzę przed oczami sceny z tego filmu. Najgorzej, że zawsze przy takich filmach, stawiam siebie na miejscu bohaterów ;(

ocenił(a) film na 10
Dawid_21

A i zapomniałem o ocenie (niestety skala za mała): 15/10 ;)

ocenił(a) film na 9
Dawid_21

ojj tak :D

nawet facet się wzrusza to jest coś :DDD juz cie lubie ;)))

pozdrawiam pozrdawiam

ocenił(a) film na 10
madeleiness

Tia, a najbardziej wzruszyła mnie przemiana tego chłopaka i pomysłowość w spełnianiu marzeń ukochanej... ;P

Nie mogę przestać myśleć o tym filmie!

ocenił(a) film na 9
Dawid_21

ojj tak tez mnie to wzrusza...
a tak w ogole patrzac na ten film..mozna jak najbardziej stwierdzic ze nie ujela jego w niej tylko uroda ale jej tryb zycia..wcale nie byla jak wiekszosc dzisiejszych dziewczyn krotkie mini ostry makijaz i chwiejne zycie heeeh ona byla inna a jednak zwrocil na nia uwage..i to bardzo.

<33333333333333333333333333333333 :)

ocenił(a) film na 10
madeleiness

oj, ja tak nie uważam, on zwrócił na nią uwagę podczas przedstawienia, gdy była pięknie ubrana...

ocenił(a) film na 9
madeleiness

nooo wiem wiem tak..wtedy tak...
ale wytrwał...pozniej nie zwracał uwagi na to
ze wyrozniala sie od innych dziewczyn

ocenił(a) film na 10
madeleiness

tego do końca nie wiemy, niestety. Mi np. w tym filmie brakuję momentu pogrzebu...., chciałbym zobaczyć jego reakcję

ocenił(a) film na 10
Dawid_21

Nooo tez prawda...mogliby pokazac chociaz jakis urywek....no ale nic...film i tak i tak jest dobry..:)

ocenił(a) film na 10
cycek123

Może jak zobaczylibyśmy pogrzeb podeszlibyśmy do tego inaczej i ten film tak by nam się nie podobał... Mało powiedziane film jest boski/super......

ocenił(a) film na 10
Dawid_21

Jestem pełna podziwu dla Ciebie Dawid...:) moi koledzy po oglądnieciu tego filmu powiedzieli ze to zenująy film..;( oczywiście dostali opierdziel!! Gdyby było wiecej takich facetów jak Ty...hmm:):) pozdrawiam

ocenił(a) film na 10
madeleiness

racja,film przepiekny,ja tez na nim ryczalam(pierwszy film na ktorym poplakalam sie),piekna gra aktorska,muzyka,i to przeslanie...... a tak dla przypomnienia: http://youtube.com/watch?v=-P1CHGMC8MI&feature=related przy tym kawalku tez sie wzruszam......

ocenił(a) film na 10
katarzyna433

Ja to od występu to płakałem ciągle, a 4 momenty to kompletny kryzys...!!! Nic na oczy nie widziałem ;(

ocenił(a) film na 10
Dawid_21

Ja jak pierwszy raz oglądałam ten film to ryczałam jak głupia :) Potem jeszcze kilka razy go widziałam i też płakałam :) Ja zawsze ryczę na tego typu filmach i nawet na takich gdzie większość by nie płakała :)Film jest świetny :) Jeden z lepszych jakie oglądałam :)

ocenił(a) film na 10
Dziwniejsza

Oglądałem go znowu w sylwestrową noc... Cały film wytrzymałem, ale jak tylko pojawiły się napisy masakra, nie mogłem się powstrzymać!!! ;(

madeleiness

Mi na tym filmie też łzy poleciały, ale mi na wielu filmach łzy lecą :)

Wojtek22

Film mi sie bardzo podobał(niektórych dziwi że facetowi może sie coś takiego podobac) A jednak!!! (Co mi tam, przyznam sie)Tez na nim miałem łzy w oczach:)

Przemo_4

Film jest piękny i bardzo wzruszający:')

madeleiness

Yyy ja ten film obejrzałam tylko ze względu na książkę i zawiodłam się jak nie wiem co...
Jak dla mnie badziew.
Wzruszyć to się można przy opisie jej śmierci a nie przy tych nędznych scenach.

Czytał ktoś w ogóle?
Nicholas Sparks "Jesienna miłość"