wyczałam jak głupia.
piekny film o potędze miłości. ukazuje jakmilosc zmienia ludzi..jak sprawia ze staja sie lepsi...
kocham kocham kocham!
i polecam
10/10
* ryczałam miało być ;)
jeszcze raz - kocham ten film !!!!!!!!!!!!!!!!!!
i aktorów..i przede wszystkim muzykę.
Czesc:) Masz racje...film jest bardzo pouczający...ja sobie go własnie sciągnełam i tez ryczałam jak nie wiem co...:) Muzyka tez jest dobra...film poprostu genialny...:);) Polecam
....Film o prawdziwej miłości warty oglądnięcia...choć ciężko mnie wzruszyć ten film ma głębię przez która przemawia sprawia, że to co się ogląda i czuje sie i przeżywa....... 11/10
taak...a ten chłopak :D...tzn tak się zmienić z miłości do niej...coś cudownego!!!!!!!!!!!
Kurcze co wy w nim widzicie, ten ilm jest nudny!! i co w nim takiego pouczjącego?! Nawet jakoś mnie nie specjalnie wzruszył...
Ja też ryczałem... A poza tym film ten zapadł mi w pamięć jak żaden inny, ciągle widzę przed oczami sceny z tego filmu. Najgorzej, że zawsze przy takich filmach, stawiam siebie na miejscu bohaterów ;(
ojj tak :D
nawet facet się wzrusza to jest coś :DDD juz cie lubie ;)))
pozdrawiam pozrdawiam
Tia, a najbardziej wzruszyła mnie przemiana tego chłopaka i pomysłowość w spełnianiu marzeń ukochanej... ;P
Nie mogę przestać myśleć o tym filmie!
ojj tak tez mnie to wzrusza...
a tak w ogole patrzac na ten film..mozna jak najbardziej stwierdzic ze nie ujela jego w niej tylko uroda ale jej tryb zycia..wcale nie byla jak wiekszosc dzisiejszych dziewczyn krotkie mini ostry makijaz i chwiejne zycie heeeh ona byla inna a jednak zwrocil na nia uwage..i to bardzo.
<33333333333333333333333333333333 :)
oj, ja tak nie uważam, on zwrócił na nią uwagę podczas przedstawienia, gdy była pięknie ubrana...
nooo wiem wiem tak..wtedy tak...
ale wytrwał...pozniej nie zwracał uwagi na to
ze wyrozniala sie od innych dziewczyn
tego do końca nie wiemy, niestety. Mi np. w tym filmie brakuję momentu pogrzebu...., chciałbym zobaczyć jego reakcję
Nooo tez prawda...mogliby pokazac chociaz jakis urywek....no ale nic...film i tak i tak jest dobry..:)
Może jak zobaczylibyśmy pogrzeb podeszlibyśmy do tego inaczej i ten film tak by nam się nie podobał... Mało powiedziane film jest boski/super......
Jestem pełna podziwu dla Ciebie Dawid...:) moi koledzy po oglądnieciu tego filmu powiedzieli ze to zenująy film..;( oczywiście dostali opierdziel!! Gdyby było wiecej takich facetów jak Ty...hmm:):) pozdrawiam
racja,film przepiekny,ja tez na nim ryczalam(pierwszy film na ktorym poplakalam sie),piekna gra aktorska,muzyka,i to przeslanie...... a tak dla przypomnienia: http://youtube.com/watch?v=-P1CHGMC8MI&feature=related przy tym kawalku tez sie wzruszam......
Ja to od występu to płakałem ciągle, a 4 momenty to kompletny kryzys...!!! Nic na oczy nie widziałem ;(
Ja jak pierwszy raz oglądałam ten film to ryczałam jak głupia :) Potem jeszcze kilka razy go widziałam i też płakałam :) Ja zawsze ryczę na tego typu filmach i nawet na takich gdzie większość by nie płakała :)Film jest świetny :) Jeden z lepszych jakie oglądałam :)
Oglądałem go znowu w sylwestrową noc... Cały film wytrzymałem, ale jak tylko pojawiły się napisy masakra, nie mogłem się powstrzymać!!! ;(
Film mi sie bardzo podobał(niektórych dziwi że facetowi może sie coś takiego podobac) A jednak!!! (Co mi tam, przyznam sie)Tez na nim miałem łzy w oczach:)