PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33295}

Szkoła uczuć

A Walk to Remember
2002
7,5 236 tys. ocen
7,5 10 1 236124
5,1 26 krytyków
Szkoła uczuć
powrót do forum filmu Szkoła uczuć

genialny

ocenił(a) film na 9

Moge bez watpienia stwierdzic ze jest to film wybitny. Jeden z najlepszych w swoim gatunku. Wciagajaca historia, swietna muzyka i niepowtarzalny klimat. Takie filmy oglada sie z przyjemnoscia. Polecam wszystkim zakochanym i nie tylko. Jestem pewien ze kazdy kto go obejrzy nie powstrzyma lez. Przyznam szczerze ze poplakalem sie i to nie raz. Na koniec mam ogromna prozbe. Czy zna ktos filmy o podobnym klimacie?

Ne2tu

Hmmm.. myślę, że "Pamiętnik" też by Ci się spodobał ;)

aanetkaa_o

Nazwanie tego filmu wybitnym to spore nadużycie. Zwyczajnie przeciętny w swoim gatunku. Ckliwa i łzawa historyjka dla dziewczynek. Takie "Love story" dla dzieci.

ocenił(a) film na 9
aanetkaa_o

aanetkaa.o ogladalas ten Pamietnik? Jak znasz jeszcze jakies podobne filmy do Szkoly Uczuc to napisz tytulki.
SETH Dla mnie film Szkola Uczuc jest niesamowity i nic tego nie zmieni. Jeszcze dlugo po koncowych literach nie moglem dojsc do siebie. Bylem jakis zdolowany i nie moglem pogodzic sie ze smiercia Jamie. Swietny film uzupelniony niesamowita muzyka daje widzowi 101 minut wciagajacej i pelnej wzruszen historii.

ocenił(a) film na 6
Ne2tu

Wybitny? Hahahahaha:) :) Oj dzieci drogie)

ocenił(a) film na 10
bartek_jakob

Tak, wybitny. Nie mów ludziom że są dziećmi tylko dlatego że mają inne poglądy. To Ty wykazujesz dziecinność pisząc takie posty.

ocenił(a) film na 1
Ne2tu

owszem, znam. filmy o podobnym klimacie...
taki polski serial.. Adam i Ewa

staram się trzymać zasady de gustibus et coloribus non est disputandum. z akcentem na gustibus. Ale ten film będę zawsze i wszędzie jechać.
Po obejrzeniu byłam po prostu..wk****na na twórców, którzy uznali, że zasługują na to, by ich oglądano, którzy chcieli ze mnie zrobić debila pokazując mi ten cały badziew, w którym każdy element jest tak żenujący, że na twarzy pojawia mi się burak. Jest mi wstyd - za scenarzystę, aktorów, reżysera, montażystę, charakteryzatora, operatorów, i oczywiście za sponsorów..

Jakby ktoś miał jakieś ale co do istnienia krytyki, niech sobie wyobrazi, że idzie do restauracji, eleganckiej oczywiście, pyta kelnera, co poleca, a on odpowiada "końskie łajno polane rozgotowanymi odchodami ludzkimi".

To właśnie zaproponował mi niejaki Adam Shankman.

I jeszcze coś, co mnie bulwersuje. Jak nie płaczę na Szkole Uczuć, to znaczy, że nie mam uczuć i mam serce z kamienia.
tak? :)
tego już komentować nie będę.

ocenił(a) film na 9
Wiepszynka

Wiepszynka nikt nie twierdzi ze masz serce z kamienia. Kazdy ma swoj gust i nalezy to szanowac. Mi ten film podobal sie bardzo i nic ani nikt tego nie zmieni. W filmie pokazana jest prawdziwa milosc miedzy dwojgiem mlodych ludzi. Chociaz czasami jest az za pieknie to i tak nie zmienia to moich odczuc po filmie. Przeciez kazdy wie ze jezeli dwie osoby sie kochaja to nie interesuje ich zdanie innych.