Moge bez watpienia stwierdzic ze jest to film wybitny. Jeden z najlepszych w swoim gatunku. Wciagajaca historia, swietna muzyka i niepowtarzalny klimat. Takie filmy oglada sie z przyjemnoscia. Polecam wszystkim zakochanym i nie tylko. Jestem pewien ze kazdy kto go obejrzy nie powstrzyma lez. Przyznam szczerze ze poplakalem sie i to nie raz. Na koniec mam ogromna prozbe. Czy zna ktos filmy o podobnym klimacie?
Nazwanie tego filmu wybitnym to spore nadużycie. Zwyczajnie przeciętny w swoim gatunku. Ckliwa i łzawa historyjka dla dziewczynek. Takie "Love story" dla dzieci.
aanetkaa.o ogladalas ten Pamietnik? Jak znasz jeszcze jakies podobne filmy do Szkoly Uczuc to napisz tytulki.
SETH Dla mnie film Szkola Uczuc jest niesamowity i nic tego nie zmieni. Jeszcze dlugo po koncowych literach nie moglem dojsc do siebie. Bylem jakis zdolowany i nie moglem pogodzic sie ze smiercia Jamie. Swietny film uzupelniony niesamowita muzyka daje widzowi 101 minut wciagajacej i pelnej wzruszen historii.
Tak, wybitny. Nie mów ludziom że są dziećmi tylko dlatego że mają inne poglądy. To Ty wykazujesz dziecinność pisząc takie posty.
owszem, znam. filmy o podobnym klimacie...
taki polski serial.. Adam i Ewa
staram się trzymać zasady de gustibus et coloribus non est disputandum. z akcentem na gustibus. Ale ten film będę zawsze i wszędzie jechać.
Po obejrzeniu byłam po prostu..wk****na na twórców, którzy uznali, że zasługują na to, by ich oglądano, którzy chcieli ze mnie zrobić debila pokazując mi ten cały badziew, w którym każdy element jest tak żenujący, że na twarzy pojawia mi się burak. Jest mi wstyd - za scenarzystę, aktorów, reżysera, montażystę, charakteryzatora, operatorów, i oczywiście za sponsorów..
Jakby ktoś miał jakieś ale co do istnienia krytyki, niech sobie wyobrazi, że idzie do restauracji, eleganckiej oczywiście, pyta kelnera, co poleca, a on odpowiada "końskie łajno polane rozgotowanymi odchodami ludzkimi".
To właśnie zaproponował mi niejaki Adam Shankman.
I jeszcze coś, co mnie bulwersuje. Jak nie płaczę na Szkole Uczuć, to znaczy, że nie mam uczuć i mam serce z kamienia.
tak? :)
tego już komentować nie będę.
Wiepszynka nikt nie twierdzi ze masz serce z kamienia. Kazdy ma swoj gust i nalezy to szanowac. Mi ten film podobal sie bardzo i nic ani nikt tego nie zmieni. W filmie pokazana jest prawdziwa milosc miedzy dwojgiem mlodych ludzi. Chociaz czasami jest az za pieknie to i tak nie zmienia to moich odczuc po filmie. Przeciez kazdy wie ze jezeli dwie osoby sie kochaja to nie interesuje ich zdanie innych.