PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33295}

Szkoła uczuć

A Walk to Remember
2002
7,5 236 tys. ocen
7,5 10 1 236116
5,1 26 krytyków
Szkoła uczuć
powrót do forum filmu Szkoła uczuć

bardzo chciałabym zobaczyć inne filmy na których mogłabym sobie popłakać ;) jakbyście mogli podajcie jakieś tytuły ;) z góry dziękuje ;)

ocenił(a) film na 7
asiulaaa_2

hmmm....napisze ci te ktore ja uwielbiam i zawsze przy nich placze, ale bedzie ich sporo i nie wszystkie milosne :)
Amadeusz, Angielski pacjent, Byl sobie chłopiec, Czlowiek ktory plakal, Dirty dancing, Dracula, serial Duma i Uprzedzenie z 95 roku, Dziennik Bridget Jones, Dziewczyna z perla, Emma, Forrest Gump, Francuski pocalunek,
Holiday, Imprerium slonca, Jak w niebie, Kate i Leopold, Kiedy mezczyzna kocha kobiete, Koniec niewinnosci, La Bamba, Leon zawodowiec, Lepiej byc nie moze, Mansfield Park, Marzyciel, Masz wiadomosc, Miasto aniolow, Misja, Mlodzi gniewni, Narzeczony ksiezniczki, Niepokonany Seabiscuit, Ostatni Mohikanin, Perswazje, Pianista, Pozegnalny walc, Pretty woman, Przeminelo z wiatrem, Rozwazna i romantyczna, Rzymskie wakacje, Siedem lat w Tybecie, Simon Birch, Skazani na Shawshank, Spacer po linie, Spacer w chmurach, Stary gringo, Stowarzyszenie umarlych poetow, Syreny, Szkola uwodzenia, Uwierz w ducha, Valmont, W imie ojca, Wichrowe Wzgorza (zwlaszcza ta stara czarno- biala wersja, ale najnowsza tez jest piekna :D ), Wichry namietnosci, Wiele halasu o nic, Wielkie nadzieje, Wrog u bram, Wybor Ewy, Wywiad z wampirem, Wzgorze nadziei, Wladca pierscieni, Za wszelka cene, Zielona mila, Zycie jak dom aaaa i serial Polnoc - Poludnie poprostu cudo :D Mam nadzieje, ze ci sie ktorys z nich spodoba.
Pozdrawiam!!!

ocenił(a) film na 10
LeNa__

Szkola uwodzenia , Córka prezydenta (ta z Mendy Moore) , Dirty Dancing, Dzisiaj 13 jutro 30, Pretty men czyli facet do wzięcia, Uciekająca panna młoda, Ten pierwszy raz, W rytmie hip-hopu, Step up , Dreamgirls, Ten pierwszy raz, Jak stracić chłopaka w 10 dni, High School Musical, Efekt motyla, Pamietnik książniczki cz. 1 i cz.2 , Rodzinny dom wariatów,Elizabethtown ,Tylko mnie kochaj, Wredne dziewczyny, Dwa tygodnie na miłość, Miss agent, Serce nie sługa, Indochiny :)

PS. 9 kwietnia będzie leciec na POLSACIE "Pamiętnik książniczki II" i na TVN-ie "Szkoła uczuć "

asiulaaa_2

Nie wszystkie z nich są romantycze, ale za to wszytskie o miłości : Szkoła uczuć, Córka prezydenta, Dwa tygodnie na miłość,Dirty dancing 2,
Dziewczyna z Alabamy, Marzyciel, Miejsce na ziemi, Miłość jest za darmo,
Podróż przedślubna, Przed zachodem słońca, Romeo i Julia, Spacer w chmurach, Słodki listopad, Titanic, Uwierz w miłość, W rytmie hip-hopu, Wygrane marzenia.

ocenił(a) film na 10
asiulaaa_2

JA bym jeszcze dodała Armagedon :) też można na nim nieźle się zryczeć

asiulaaa_2

a ja dodam jeszcze jeden z moich ukochanych filmow :D Pearl Harbor uwazam ze to swietny film i ryczalam przy nim jak bobr

asiulaaa_2

The Notebook :) Polski tytuł to chyba Pamiętnik. nie wiem, bo oglądałam w oryginalnej wersji:) romans jakich mało:) a płakać można przy nim do woli... :) BOŻE JAK ON JĄ KOCHAŁ :) szacuneczek