PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33295}

Szkoła uczuć

A Walk to Remember
2002
7,5 236 tys. ocen
7,5 10 1 236124
5,1 26 krytyków
Szkoła uczuć
powrót do forum filmu Szkoła uczuć

Tak jak w tytule podawajscie jakis tytuly komedii romantycznych i wyciskaczy lez!!

ocenił(a) film na 10
bwraper

"Pamiętnik" przede wszystkim :) Wspaniały film... Wg mnie nawet lepszy niż szkoła uczuć ;) Co jeszcze? hmm... Muszę się zastanowić.
Aha, jeszcze jak dla mnie to zdecydowanie "tajemnica brokeback mountain". Cudowny film, strasznie na nim ryczałam... Chociaż nie każdemu się on podoba, bo wiesz, jest on o gejach, a nie każdy jest tolerancyjny...
Można też wymienić "miasto aniołów", chociaż aż taki wspaniały to on nie jest... Ale też się można na nim poryczeć xD

Mam nadzieje, że chociaż cokolwiek pomogłam ;)
Pozdrawiam^^

ocenił(a) film na 10
SolAngelica

dzieki wielkie za tytuly :* !Pamietnik juz obejrzalem i kolosalne wrazenie na mnie zrobil

ocenił(a) film na 10
bwraper

Aha no i może jeszcze "Pokuta" :) Co prawda na nim nie płakałam, ale i tak uważem, że film jest cudowny i bardzo wzruszający.

ocenił(a) film na 10
bwraper

Przypomniałam se jeszcze kolejne (Chociaż nie są one podobne do szkoły uczuć, akcja dzieje się w dawnych czasach i nie są raczej takimi lekkimi filmami, więc nie każdemu się mogą podobać, ale mi się bardzo podobają. Uważam, że są wspaniałe)
Oto one:
Zakochany Szekspir,
Oniegin,
Tristan i Izolda (co chyba większość zna)

ocenił(a) film na 7
bwraper

"Dom nad Jeziorem"(genialny film o 2 osobach,które się w sobie zakochały pisząc do siebie listy lecz odkryli też,że dzieli ich 2 lata czyli Kate ma rok 2006 a Alex 2004 świetny film!)
"Szkoła uwodzenia"
"Pamiętnik"
"Joe Black"
"Zielona Mila"(polecam)
"Titanic"(klasyczny wyciskacz łez)
"Skazani na Shawshawk"
"Lisiczka"

ocenił(a) film na 7
Kuba_76

Przede wszystkim polecam "Dom nad Jeziorem" - musisz uważnie oglądać żeby zrozumieć - nie wiem dlaczego ale zrobił na mnie największe wrażenie wraz z "Zieloną Milą"

użytkownik usunięty
Kuba_76

Mam na DVD ''Dom nad Jeziorem'' sama nie oglądałam, ale moja mama się na nim poryczała... ;] A na ''Zielonej Mili'' na prawdę płakałam, choć rzadko mi się to zdarza... ;] Ale przykro mi ja nie znam, żadnych filmów na których można płakać... chyba, ze jak tu powiedział przedmówca ''Titanic'' ;] Pozdrawiam... ;]