1 listopada na tvn
o godz.21.30
chyba obejrze ten film po raz następny ponieważ to jeden z moich ulubionych filmów
dzieki za informacje:) własnie chcialm go sciagnac zeby go obejrzec a tu prosze w tv:D dzieki:)
dzisiaj sprawdzalam program tv dla tvn i tam nic nie pisze o tym ze ma leciec 1 listopada w ogole nie pisalo ze ma leciec teraz w dni wolne...
a mi jak na złosc znowu sie TVN zepsuł... wrrr... o matko..
jakby nie mogli tego na 1 puscic :P hehe
pzdr.
sprawdzałam program tvn na 1 listopada i o 21.30 ma lecie "Morderstwo w Białym Domu" no nic, trzeba miec nadzije, może się pomylili :)
u mnie w gazecie ze tornado a na tele gazecie w tv ze morderstwo w białym domu;(
JA CHCE SZKOŁĘ UCZUĆ!!!!!!!!!!!!!!!!;(
hmmmm ciekawe<mysli>
trzeba poczekac do tej 21.30 puscic tvn i sie okaze co poleci;)
Przed chwila w TVN reklamowali Morderstwo w Bialym Domu.Niestety nie bedzie chyba SZKOLY UCZUC a szkoda bardzo fajny film.
niebędzie szkoły uczuć na tvn musieli się pomyleć oni tak okropnie pisza te programty tv czesto sa pomyłki
u mnie w programie bylo napisane ze jest "SZKOłA UCZUć" na tvn o 21:30, potem sprawdzilam stronę dalej że o 21:30 ma być "Tornado" a w internecie "Morderstwo w białym domu" :/
Jestem mega wnerwiona! Nastawiłam się na film - wyczytałam, że leci w jednym z programów, i tak się zawiodłam! jak wiedzę, nie tylko ja...