PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=575916}

Szpieg

Tinker Tailor Soldier Spy
2011
7,1 75 tys. ocen
7,1 10 1 75183
7,4 59 krytyków
Szpieg
powrót do forum filmu Szpieg

................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ...............Ludzie piszą, że film fajny i w ogóle, to sobie myślę "a czemu nie". Dobra, ściągnąłem, włączyłem, pierwsze 15 minut... myślę sobie wtf, przecież miał być szpiegowski a nie jakieś smuty.... Na drugi dzień z gibonkiem i browarem - drugie podejście, wytrwałem do końca, ledwo co. Ja rozumiem, że to miało być pokazane w stylu oldskoolowym, ale ludzie proszę was... jak ktoś się interesuje szpiegostwem i tego typu sprawami z tamtych lat, nie da temu filmowi więcej niż 4.

Ode mnie; 4/10 - tylko i wyłącznie za dobrą grę aktorską

użytkownik usunięty
ObieTrice

"jak ktoś się interesuje szpiegostwem i tego typu sprawami z tamtych lat, nie da temu filmowi więcej niż 4.

A, rozumiem, szpiegostwo = bond z gadżetami, a nie jakieś tam smutne urzędasy. :)

Nie to miałem na myśli. Chodzi mi o to;
http://www.filmweb.pl/film/Szpieg-2011-575916/discussion/Najbardziej+ra%C5%BC%C4 %85ce+b%C5%82%C4%99dy%3A,1858820

użytkownik usunięty
ObieTrice

Na drugiej stronie tematu wywiązała się dość ciekawa polemika. Masz jakieś typy bardziej autentycznych filmów w temacie?