A więc tak. Jak dla mnie jeden z nudniejszych filmów, gdzie po chwili człowiek całkowicie
gubi się w fabule. Brakowało mi odrobiny akcji, cały czas jej wyczekiwałam. Być może
gdybym oglądnęła go drugi raz zaczęłabym rozumieć sens oraz na kogo w końcu padły
całkowite podejrzenia. Na plus z pewnością można ocenić muzykę. Wrażenia co do filmu są
podzielone. Mi osobiście nie przypadł do gustu. Gdyby była to amerykańska produkcja cały
wątek zmieściłby się w pięciu minutach, a fabułę można by naprawdę dobrze rozegrać.
Natomiast mojemu ojcu Szpieg bardzo się podobał i był zadowolony z tego seansu. Cóż,
zdania są różne.
A ja nie. Dla mnie film był jednym z najlepszych w tym roku. Świetna fabuła, ciągłe napięcie. Na pewno pójdę na niego raz jeszcze i obejrzę go ponownie w skupieniu.
No ja nie mogę wydać oceny temu filmowi. Jednak było miejsce w któyrm przysnąłem w pewnym momencie i już później nie mogłem załapać fabuły. Oczywiście nie umniejszam nic temu filmowi. Fabuła była bardzo zagmatwana i żeby zrozumieć końcówkę filmu będe musiał jeszcze raz w skupieniu go obejrzeć.