SZPIEG / Tinker, Tailor, Soldier, Spy
1. Film w usypianiu bije na głowę monologi prezydenta Komorowskiego - a myślałem, że jest to do tej pory ulubiony mój środek nasenny
2. Superwizjer czy Uwaga mają ciekawsze i składniej poukładane tematy - film powinien trwać max 15 min, mieć formę dokumentu i nie być pokręcony w wielowątkowości narracji tak by ukryć swoją prostotę i przewidywalność
3. James Bo...nd przy tym filmie jest podobno dla małych dziewczynek - mimo, że wolę matchboxy od lalek barbie, przy takiej opinii jestem naprawdę bardzo, bardzo małą dziewczynką
4. Ciekawy wątek z Harry Potterem, którego Snape (Mark Strong) namawia do prostytucji w zamian zabijając mu ulubioną sowę Hedwigę
5. Reguła potwierdzająca wyjątek, że ilość gwiazd nie zawsze musi oznaczać ilości gwiazdek za film
6. Do obejrzenia filmu skłoniła mnie jeden komentarz o dwugodzinnym orgazmie - chyba tylko wtedy gdy idziesz na niego z dziewczyną z biletem na tylne siedzenia
Ogólnie takie wypowiedzi potwierdzają że to film dla inteligentniejszej części społeczeństwa. Bez obrazy, ale wypowiedź była idiotyczna.
dziękuję za Twój komentarz. lubię prowokować. ale musisz przyznać, że reklama filmu była idiotyczna. nastawiała na głupawą akcję ala co najmniej transformer 4 a powiało zupełnie innym klimatem. jak najbardziej udanym.
jeśli twoja wiedza o kinie jest tak samo uboga jak komentarz do tego filmu, no to chyba pora na kolejny seans harrego pottera.