PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=575916}

Szpieg

Tinker Tailor Soldier Spy
2011
7,1 75 tys. ocen
7,1 10 1 75183
7,4 59 krytyków
Szpieg
powrót do forum filmu Szpieg

i'm bored!

ocenił(a) film na 2

nudne, nie wciągnął mnie film... dwa razy podchodzilem raz 10 min, nast raz 25 i the end ...

użytkownik usunięty
jacon1704

Transformersy, Transportery, Szreki i Kac Vegasy. Słowem, nie ten target audience. :D

ocenił(a) film na 2

a jak, kazdy ma prawo do wypowiedzi, nie oceniam filmów dobrych, które oglądam, a to jest prawdziwy shit, no comment

ocenił(a) film na 8
jacon1704

Po 25 min to nawet sie akcja w takim gównie jak transformersy nie potrafi dobrze rozwinąć, a Ty oczekiwałes tego od strikte szpiegowskiego filmu? Szpiego to nie 007 ze lata astonem przez góry i strzela do kaczek/agentów które są wysłannikiem złych rosjan...

ocenił(a) film na 2
buarzey

aha, po co to wgl piszesz człowieku, zaczynasz cos o Bondzie, Transformers, chyba pomyliłeś tematy...
A wgl to kązdy ma prawo do wypowiedzenia się, więc nie musisz tego komentować!!! Go AHEAD!

ocenił(a) film na 8
jacon1704

Po mam prawo do wypowiedzi, więc moge komentować co chce. Badum tss.

ocenił(a) film na 2
buarzey

ale Ty nie komentujesz, tylko wrzucasz na kogoś, film ma prawo mi się nie podobać, jak masz inne zdanie to super, nie musialeś sie tu wgl wypowiadać! bez komentarza!

ocenił(a) film na 8
jacon1704

Ale chciałem, bo denerwują mnie ludzie którzy wypowiadają sie o filmie oglądając jego 25min... To tak jakbyś go nie oglądał... bez komentarza.

ocenił(a) film na 2
buarzey

hehe, oglądałęm 25, bo był denny, to jest moje zdanie i uszanuj je, Amen...