nudne, nie wciągnął mnie film... dwa razy podchodzilem raz 10 min, nast raz 25 i the end ...
Transformersy, Transportery, Szreki i Kac Vegasy. Słowem, nie ten target audience. :D
a jak, kazdy ma prawo do wypowiedzi, nie oceniam filmów dobrych, które oglądam, a to jest prawdziwy shit, no comment
Po 25 min to nawet sie akcja w takim gównie jak transformersy nie potrafi dobrze rozwinąć, a Ty oczekiwałes tego od strikte szpiegowskiego filmu? Szpiego to nie 007 ze lata astonem przez góry i strzela do kaczek/agentów które są wysłannikiem złych rosjan...
aha, po co to wgl piszesz człowieku, zaczynasz cos o Bondzie, Transformers, chyba pomyliłeś tematy...
A wgl to kązdy ma prawo do wypowiedzenia się, więc nie musisz tego komentować!!! Go AHEAD!
ale Ty nie komentujesz, tylko wrzucasz na kogoś, film ma prawo mi się nie podobać, jak masz inne zdanie to super, nie musialeś sie tu wgl wypowiadać! bez komentarza!
Ale chciałem, bo denerwują mnie ludzie którzy wypowiadają sie o filmie oglądając jego 25min... To tak jakbyś go nie oglądał... bez komentarza.