Sztuka dorastania

The Art of Getting By
2011
6,7 40 tys. ocen
6,7 10 1 40111
5,3 3 krytyków
Sztuka dorastania
powrót do forum filmu Sztuka dorastania

Mam pytanie, może ktoś wie kiedy można się tego filmu spodziewać na ekranach polskich
kin ?

peper777

prawdopodobnie 9.12 ;)
źródło: http://www.stopklatka.pl/film/film.asp?fi=56990

ocenił(a) film na 8
Madeleine666

wielkie dzięki :)

ocenił(a) film na 6
Madeleine666

widzę prędkość:) ale to dzięki polskim dystrybutorom tylko:D

ocenił(a) film na 7
peper777

Film pojawi się też na Warszawskim Festiwalu Filmowym, także jakoś między 7 a 16 października.

ocenił(a) film na 6
Khaosth

Dziś był pierwszy seans tego filmu, następny jest przewidziany na wtorek. Polecam

ocenił(a) film na 7
aniolek_266

Dzięki, byłam na wczorajszej projekcji w Złotych Tarasach, podobał mi się.

ocenił(a) film na 7
agnieshca81

Film jest prawdziwy i mądry. Poza tym - dobra muzyka, ciekawie pokazany Nowy York i dobry odtwórca głównej roli (panna Roberts mniej zachwyca).

ocenił(a) film na 7
agnieshca81

też widziałam w Złotych, film dobry, ale bez zachwytu, chłopak sam w sobie ciekawie pokazany, sztuka, mizantrop, no i czytał "Obcego" Camusa :D, ale wątek miłości z tą dziewczyną mi zepsuł to, i ta scena pocałunku, u niej na podłodze,czy coś w tym stylu, była beznadziejna wg mnie, ale całościowo polecam, dobre kino ;) na pewno nie strata czasu

ocenił(a) film na 6
vanished

Muszę przyznać że początek filmu bardzo mnie zaciekawił - młody nastoletni artysta szuka swojego miejsca na ziem. Oczywiście wszystko się zmienia jak poznaje dziewczynę. Spodziewałam się chyba czegoś bardziej kreatywnego. OK. Rozumiem, że dla nastolatków najważniejsza jest miłość, ale myślałam że może jednak wymyślą coś ciekawszego. No i namalowanie swojej ukochanej na koniec, też trochę zbyt oczywiste. Ole generalnie film dobry, jednak nie powala.