Dokładnie. Już na swoim dekoderze włączyłem nagrywanie TVN'u w godzinach wieczornych. Film świetny, a szczególnie moment, gdy Han ginie- nie wiem dlaczego, ale wzruszyłem się, choć rzadko to się zdarza.
Twórcy chyba niezamierzenie stworzyli postacie, z którymi możemy się "zbliżyć" .
Film jest super tylko ten lektor mi się nie podoba, będę musiał jutro obejrzeć jeszcze raz bo mam na płycie z innym lektorem :D
Właśnie oglądam,poprawka staram sie dotrwac do konca............. ,zenada i smutek to chyba za mało powiedziane, ale cóz dzieciom Neo powinno sie podobac, teraz czekam na komen. mam nadzieję że będą bardzo jadowite, złośliwe i nieprzyjazne,
ps. jest jeden plus a mianowicie Azjatki , mam do nich słabośc
to jest taka część dla nastolatków... szkoła i te sprawy,dzieciaki jeżdżące takimi furami, wszystko takie naciagane, najgorsza z wszystkich części i nie moge że koleś 24letni gra 17latka rozumiem że nie zagra 17latek ale może jakis koleś który wygląda młodo a nie ten... widać że jest dużo starszy.
Tu popieram facet niby 17 lat a dzungla na klacie, generalnie na 30 wyglada ... Najgorsza czesc z calej serii. Naciagane i niepowazne, chociaz na to 5-6/10 zasluguje.
PS fajna rola Hana.
Fakt fajnych lasek na pęczki.
I to chyba największy atut.
Cała reszta mocno średnia.
A dokładniej średnia dołująca.
masz racje -oj na pęczki, kuse kiecki ,podkolanóweczki, takie małe słodziutkie lolitki from Asia, mniam
Akurat lolitki from Asia są dziwne-piszczą,popłakują,w trakcie seksu oczywiście,nie kumam ich jakoś.
Film świetny oglądałem go pierwszy raz jak miałem manie na anime które mnie skrzywiło całe szczęście obejrzałem film i się trochę wyprostowałem 8)
pozdr8)
Vin Disel dodał temu filmu smaczku pod koniec ( redy seto GO !!! )
pozdro dla wszystkich wielbicieli TOKIO DRIFT 8)
fajny film tez znow ogladalem,tam gadacie o nastolatkach.. fajna ta lala i fajne bryczki;)
No i po filmie. Jestem ciekaw jak naprawdę było z tym Hanem, bo w 4 znowu był. Fajnie by było jakby w 6 części znów był drift i Shaun by wrócił. Tylko w Berlinie coś trudno o drift :P.
jako kobita mówię : film całkiem fajny, chociaż główny aktor specjalnie miał południowy akcent, żeby jeszcze bardziej podkreślic jego amerykańskośc i mnie wkurzał. mimo to, film był całkiem całkiem :)
Czas akcji "Tokyo Drift" jest pozniejszy niz wszystkie inne czesci;) Dlatego w TD Han umiera a w "piatce" "jeszcze" zyje:) ja sie tam ciesze bo dzieki piatce wiem czemu Han caly czas wsuwal jakies przekaski, od TD mnie to meczylo;)
Super!30 minut przed końcem obudziła się moja girl i stwierdziła że przeszkadza jej to w spaniu i że mam wyłączyć,teraz nie wiem jak się skończyło :(
W 6 części Lucas Black, Vin Diesel i Paul Walker będą się ścigać we Wrocławiu .
A Szósta część będzie nosić tytuł Szybcy i Wściekli : Wrocław Sprint .